NaslovnicaVijesti"Ne vidim se ni u jednom klubu osim u Arsenalu"

“Ne vidim se ni u jednom klubu osim u Arsenalu”

Defanzivac Arsenala Hector Bellerin izjavio je da ne može zamisliti sebe u nekom drugom klubu u svojoj karijeri osim u Arsenalu.

Arsenal

Iako su Topnici još jednom posustali u borbi za titulu, mladi Španjolac je impresionirao ove sezone, te je zasluženo proglašen najboljim desnim bekom u timu sezone u Premier ligi.

To priznanje je dokaz napretka 21-godišnjaka, koji je u London stigao 2011. godine iz Barcelonine akademije, te je od početka 2015. godine standardni član Arsenalove startne postave.

Bellerin je potvrdio da je sretan na Emirates stadionu, gdje se nada da će i ostati.

“Svake godine ovo govorim, Engleska je moj dom sada”, rekao je Hector za engleske medije.

“Živim ovdje već toliko godina, moja porodica i moja djevojka su tu također. Ja sam vrlo sretan tako da ne vidim se ni u jednom klubu osim u Arsenalu.”

“Sretan sam također jer sam u timu sezone, jer taj tim biraju igrači i treneri. To su ljudi koji znaju puno o nogometu i činjenica da su me uvrstili kao najboljeg desnog beka ove sezone čini me jako ponosnim. No, moram se zahvaliti svojim suigračima koji su mi mnogo olakšali stvar.”

Bellerin je igrao protiv svog bivšeg kluba Barcelone u Ligi prvaka ove sezone i, iako je tim Arsenea Wengera ispao iz takmičenja, mladi defanzivac tvrdi da je to bilo lijepo iskustvo.

“Kakav je osjećaj igrati protiv Barcelone? Za mene, Barca je mjesto gdje sam odrastao, od svoje osme godine sam bio tamo. Moj san dok sam bio u Barceloni bio je zaigrati na Camp Nouu, i uspio sam, samo ne u dresu u kojem sam očekivao dok sam bio mali. To je bilo nešto vrlo posebno i lijepo.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!