NaslovnicaVijestiNE VJERUJE MU VIŠE: Maurizio Sarri planira dovesti zvijezdu Premier lige kao...

NE VJERUJE MU VIŠE: Maurizio Sarri planira dovesti zvijezdu Premier lige kao zamjenu za Moratu!

Prema pisanju engleskih medija, trener Chelseaja Maurizio Sarri izgubio je povjerenje u napadača svog tima Alvara Moratu, te ga u zimskom prelaznom roku planira zamijeniti drugom zvijezdom Premier lige.

Chelsea dovodi zamjenu za Moratu

Morata je na Stamford Bridge stigao iz Real Madrida prošlog ljeta za čak 66 miliona eura, a nakon razočaravajuće prve sezone u kojoj je postigao tek 15 golova na ukupno 48 nastupa, ni ova mu nije počela baš najbolje.

[su_bet365_koeficijenti]

U pet do sada odigranih utakmica postigao je samo jedan gol, a jučer u petom kolu Premier lige na utakmici protiv Cardiffa Sarri je priliku od prve minute odlučio dati Olivieru Giroudu, dok je Španjolac cijelu utakmicu presjedio na klupi za rezervne igrače. Daily Mirror izvještava kako je talijanski stručnjak u potpunosti izgubio povjerenje u 25-godišnjaka, te već u zimskom prelaznom roku planira dovesti zamjenu za njega, a riječ je navodno o napadaču Fulhama Aleksandru Mitroviću. Otkako je i službeno stigao na Craven Cottage iz Newcastlea ovog ljeta za oko 25 miliona eura, nakon što je drugi dio sezone proveo na posudbi u klubu, srpski reprezentativac je na pet nastupa u Premier ligi ove sezone postigao četiri gola, te igra u sjajnoj formi.

‘Plavci’ su jučer na Stamford Bridgeu savladali Cardiff rezultatom 4-1, te su tako preuzeli vodeću poziciju na tabeli sa 15 osvojenih bodova, isto kao i Liverpool, ali uz bolju gol razliku. Zvijezda utakmice je bio Eden Hazard, koji je postigao hat-trick, dok se na listu strijelaca još upisao i Willian. Hazard je nakon velike pobjede pohvalio svog suigrača Oliviera Girouda izjavivši: “On je možda i najbolji visoki napadač na svijetu. Kad god dobije loptu, može ju zadržati dugo i otvoriti prostor za ostale, zadovoljstvo je igrati s njim. Kad Alvaro Morata igra, onda je priča potpuno drugačija jer je on drugačiji tip igrača, ali obojica su kvalitetni i sretni smo jer imamo dobre napadače.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!