NaslovnicaRusija2018NovostiZAŠTO JE LOW IZOSTAVIO SANEA? Evo glavnog razloga zbog kojeg zvijezda Cityja...

ZAŠTO JE LOW IZOSTAVIO SANEA? Evo glavnog razloga zbog kojeg zvijezda Cityja ne ide na Svjetsko prvenstvo

Zašto je Low izostavio Sanea? Ovo je glavni razlog zbog kojeg je Joachim Low izostavio Leroy Sanea iz njemačke reprezentacije koja ide na Svjetsko prvenstvo. Joachim Low je zaprepastio sve navijače samo deset dana prije Svjetskog prvenstva tako što je izostavio Leroy Sanea iz njemačke momčadi koja ide na Svjetsko prvenstvo.

ZAŠTO JE LOW

22-godišnjak je imao sjajnu sezonu gdje je pomogao Manchester Cityju da osvoji Premier ligu sa lakoćom, postigavši 14 golova na svim natjecanjima.

Ali, on će gledati Svjetsko prvenstvo od kuće nakon što Low nije mogao naći mjesto za njega u svojoj momčadi od 23 igrača.

Low je pokušao objasniti odluku da ostavi Sanea van momčadi rekavši: “To je bila vrlo teška odluka između njega i Juliana Brandta, koju sam napravio u korist Brandta. Draxler, Reus i Muller su tu. Leroy Sane ima ogroman talenat.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“On će se vratiti od rujna. Bila je to vrlo teška odluka. Ako bi se utrkivali na 100 metara, to bi bio fotografski završetak.”

To, međutim, neće dati utjehu Saneu.

Pojavilo se izvješće koje sugerira da Low ne govori u potpunosti istinu.

To je zato što The Sun tvrdi da je Sane izbačen iz momčadi zbog lošeg stava.

Tvrde da je Sane zaprepastio kolege iz reprezentacije sa svojim ponašanjem prije Lowove odluke.

Kažu da Low nije želio riskirati da Sane uznemiri druge članove momčadi.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sane je bio loš protiv Austrije tijekom nedavnog poraza u prijateljskoj utakmici, ali čini se da je njegovo ponašanje u kampu učinilo svoju štetu.

PFA mladi igrač godine razvio je promjenu u svom stavu na sastancima tima i oko njemačkog kampa, a Low je bio sretan što je istrajao u svojoj odluci da ne pozove Sanea.

Gotovo svaka druga zemlja si ne bi mogla priuštiti da ne pozove takvog igrača kao što je Sane, ali Njemačkoj sigurno neće nedostajati mladi igrač.

Pep Guardiola će možda imati nešto da kaže Saneu o njegovom stavu kada se vrati u klub početkom sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!