NaslovnicaVijesti"Ne želim više sjediti na klupi, želim igrati!"

“Ne želim više sjediti na klupi, želim igrati!”

Napadač Manchester Uniteda i francuski reprezentativac Anthony Martial poručio je svom treneru Joseu Mourinhu kako ne želi više sjediti na klupi, već želi igrati.

Zvijezda Premier lige želi veću minutažu

Nakon dolaska Romelua Lukakua iz Evertona proteklog ljeta, Francuz se za bori sa Marcusom Rashfordom za igranje na poziciji lijevog krila ove sezone.

Uprkos Mourinhovoj odluci da subotnju utakmicu protiv Tottenham Hotspura počne sa poprilično defanzivnom formacijom 3-5-2, Martial je pred kraj ušao sa klupe i pogodio sa sva tri boda.

“Izgubili smo prošlu utakmicu protiv Tottenham Hotspura, tako da je ova pobjeda jako važna”, rekao je Martial za Sky Sports.

[su_premierleague]

“Jose Mourinho mi je rekao da tražim slobodan prostor i znao sam da je Lukaku dobar u igri glavom. Ne želim više sjediti na klupi, želim igrati!”

Anthony Martial je nastupio u svim osim u jednoj utakmici u Premier ligi ove sezone, ali samo tri puta je započeo utakmicu od prve minute, te još uvijek nije odigrao čitavih 90 minuta.

Uprkos jako maloj minutaži, 21-godišnjak ima sjajan učinak u Premier ligi. Postigao je četiri gola i upisao dvije asistencije u samo 271 minuti provedenoj na terenu.

[su_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!