NaslovnicaVijestiNećete vjerovati kada saznate koliko novca će na raspolaganju imati novi trener...

Nećete vjerovati kada saznate koliko novca će na raspolaganju imati novi trener Arsenala!

Engleski časopis The Telegraph izvještava da će naslijednika Arsene Wengera na klupi Arsenala zateći potpuno drugačije okruženje nego što je bio slučaj sa Jose Mourinhom u Manchester Unitedu ili Pepom Guardiolom u Manchester Cityu.

novi trener Arsenala

S odlaskom Wengena, Arsenal će se mnogo promijeniti, bez obzira tko će sjediti na trenerskoj stolici. Glavnu ulogu u akviziciji novih igrača će preuzeti Raul Sanllehi direktor kluba i vođa skaut službe Sven Mislintat, ali neke ambiciozne i velike promjene u igračkom kadru Arsenala ne treba očekivati.

Telegraph izvještava da će Arsenal na ljeto imati samo 50 milijuna funti za kupnju novih igrača – iznos koji je u današnje vrijeme i po današnjim cijenama vrlo skroman. Razlog za to leži u činjenici da Arsenal ove sezone potrošio mnogo novca, oborena su dva klupska rekorda – u klub su stigli Alexander Lacazett i Pierre-Emerick Aubameyang. Bez obzira na to, klub je opet doživio neuspjeh u prvenstvu, te će Arsenal drugu sezonu zaredom ostati bez nastupa u Ligi prvaka. Postoje još neke šanse da Topnici naredne sezone nastupe u Ligi prvaka preko Evropske lige, ali Arsenal u polufinalu čeka jaki španjolski Atletico Madrid.

>> Evo kako će ekipa Real Madrida izgledati protiv Bayern Munchena

U posljednje vrijeme Arsenal je uložio puno truda i sredstava u novi ugovor za Njemačku zvijezdu Mesuta Özila, koji je postao najplaćeniji igrač u timu i jedan od najplaćenijih igrača u prvenstvu.

[su_champions_league]

Novi trener i vodstvo klub za kratko vrijeme će morati donijeti neke važne kadrovske odluke, jer 2019. godine ugovori istječu Aaronu Ramseyju, Peter Čechu i Danny Welbecku a već ovog ljeta ugovor ističe Jacku Wilsheru, koji s upravom kluba do sada još nije uspio dogovoriti produženje suradnje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!