NaslovnicaVijestiNećete vjerovati tko ima najveću plaću u Tottenhamu!?

Nećete vjerovati tko ima najveću plaću u Tottenhamu!?

Kako piše Times, igrači Tottenhama šokirani su činjenicom da direktor kluba Daniel Levy ima najveću plaću u klubu. Naime, treba odmah objasniti – Levy nije vlasnik kluba, on je samo predsjednik uprave kluba, a za sjajno vođenje kluba nagrađen je od strane vlasnika visokom plaćom.

Tottenham Hotspur već dugi niz godina ima sjajan nogometni projekt, ne troše previše, kupuju pametno i sjajno zarađuju kada prodaju. Klub je uz znatno skormniji budžet došao do standardnog kandidata za titulu i redovno je u četiri najbolje ekipe u Engleskoj.

Daniel Levy donedavno je zarađivao 3.2 milijuna funti godišnje, ali prije nekoliko dana objavljen je detaljni financijski izvještan Tottenham Hotspura u kojem stoji kako Levy dobiva povišiću i da mu je sada plaća 6 milijuna funti. Odmah iza njega su Harry Kane te trener Mauricio Pochettino.

[su_live_koeficijenti_v2]

Razlog ove velike povišice je zaista sjajan financijski, ali i sportski rezultat u kojem se Tottenham trenutno nalazi, a shodno tome – glavni odgovorni je nagrađen i sada je zbog toga najplaćeniji direktor u Premier ligi. Tottenham ove sezone ima 300 milijuna funti prihoda, što je 30% veći prihodi nego godinu prije. Također, Tottenham trenutno gradi i novi stadion, zbog čega moraju igrati na Wembleyu što im stvara dodatne troškove, a oteža im posao i u sportskom smislu.

[su_no1forfootball]

Unatoč svemu, oni napreduju i sportski i financijski. Nekada je Tottenham bio kao tvornica vrhunskih igrača koji su jedva čekali da odu u top klubove Europe, ali sada je Tottenham i sam top klub. Pitanje je vremena kada će početi osvajati trofeje. Uvijek su blizu, a kabinet sa trofejima i dalje je prazan. No, Pochettino igra sjajan nogomet, uprava radi sjajan posao i protiv Juventusa su pokazali kako mogu igrati i na najvećoj razini.

Igrači su šokirani da Levy ima najboju plaću u klubu, ali vlasnici su sretni zbog toga jer znaju da Levy radi sjajan posao. Trenutno svi žele Alija, Kanea, Pochettina, Eriksena, ali svi znaju da tko god želi kupovati od Levyja – mora dobro ‘iskeširati’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!