NaslovnicaVijestiNegativni rekord - za utakmicu HNL-a prodato 10 karata!

Negativni rekord – za utakmicu HNL-a prodato 10 karata!

Nije nikakva novost da je na utakmicama HNL-a mala posjećenost, međutim, na utakmici Lokomotive i RNK Splita u Zagrebu, postavljen je novi negativni rekord, pošto je za utakmicu na stadionu u Kranjčevićevoj prodato svega 10 ulaznica!

negativni rekord

Da, dobro ste pročitali – svega deset karta prodano je za utakmicu najvišeg ranga natjecanja u Hrvatskoj, što predstavlja novi
negativni rekord!

Iako je Lokomotiva praktično drugi tim Dinama, a RNK Split ipak manji klub iz tog primorskog grada, ovako mala posjeta je svakako neočekivana i svojevrsna bruka za to natjecanje.

Karta za meč je koštala 30 kuna, što je negdje oko četiri eura. Međutim, očito da ni rodbina ni prijatelji igrača na terenu nisu ispratili ovaj meč, što se na ovim prostorima računa kao maltene sigurno.

Navodno, po službenim podacima, na tribinama je bilo 138 gledatelja, ali mediji tvrde da ta brojka nije ni blizu realnog stanja na tribinama.

Pomenuti meč 20. kola HNL-a završen je pobjedom Lokomotive od 3:0, a strijelci su bili Doležal, Ćorić i Rrahmani.

Nakon završenog jesenjeg dijela, Dinamo je ostao na šest bodova zaostatka za prvoplasiranom Rijekom, dok je Hajduk skliznuo na četvrto, sa bodom manje od Osijeka na trećem, te čak 12 manje od vodeće Rijeke.

Proljećni dio prvenstva nastavlja se 18. februara, u derbiju kola Osijek će ugostiti Rijeku, Dinamo dočekuje Slaven Belupo na Maksimiru, dok Hajduk gostuje gradskom rivalu RNK Splitu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!