NaslovnicaVijestiNekada bio najbolji vezni igrač na svijetu, sada se vratio iz mirovine...

Nekada bio najbolji vezni igrač na svijetu, sada se vratio iz mirovine u svojoj 43. godini

Nekada bio najbolji vezni igrač na svijetu, sada se vratio iz mirovine u svojoj 43. godini. Bilo je to vrijeme u ranim 2000-im, kada se Juan Sebastian Veron smatrao jednim od najboljih veznih igrača na svijetu.

Nekada bio najbolji

Nakon što je zasijao u Laziju pod vodstvom Sven-Goran Erikssona, Sir Alex Ferguson je argentinaskog veznjaka potpisao za 28 milijuna funti u 2001. godini i doveo ga na Old Trafford.

Iako njegova čarolija na Old Traffordu nije uspjela zaživjeti, on je uspio osvojiti Premier ligu u drugoj sezoni sa klubom.

Veron je započeo svoju karijeru igrajući za argentinski Estudiantes davne 1994. godine prije nego što je otišao u Boca Juniors, Lazio, Manchester United i Chelsea.

[su_euro_soccer_bonus]

Potom se vratio u Estudiantes – u početku na posudbu iz Chelseaja – 2006. godine, prije nego što je završio svoju karijeru tamo u 2014. godini u starosti od 40. godina.

S obzirom na način na koje su ozljede zadesile njegovu karijeru od ranih tridesetih godina pa nadalje, izvanredno je da je stigao tako daleko.

Veron je nevjerojatno došao iz mirovine krajem 2016. godine i vratio se u Estudiantes, međutim, on nije odmah mogao izaći na teren jer je imao zabranu koja se proteže još od 2011. godine.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Nastupio je 73 puta za Argentinu, a sada je potpisao ugovor na 18 mjeseci, te će donirati sve svoje plaće za razvoj kluba.

Veron je svoj četvrti nastup za klub odigrao u utorak, gdje je Estudiantes dobio crveni karton i izgubili su 2-0 od Barcelone SC koja je lider grupe. Ne, ne ta Barcelona na koju svi misle, oni su bili zauzeti porazom od 3-0 u Juventusu. Barcelona SC je ekvadorski prvak.

Također pročitajte: Bayern Munich v Real Madrid: Veliki sudar divova na Allianz Areni

Estudiantesov menadžer je bivši Arsenalov branič Nelson Vivas i oni su na dnu skupine 1 u Copa Libertadoresu. No, treći su u argentinskoj Primera Diviziji, šest bodova iza lidera, Boce Juniors.

Veron je igrao sat vremena prije nego što je izmijenjen, ali bit će zanimljivo vidjeti kako nastupa u slučaju da ima ugovor, koji će isteći kada bude imao 44-godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!