NaslovnicaVijestiNekadašnji napadač Arsenala karijeru nastavlja u Americi

Nekadašnji napadač Arsenala karijeru nastavlja u Americi

Nekadašnji napadač Arsenala karijeru nastavlja u Americi! Trend odlazaka nogometaša iz Evrope se nastavlja. Nakon što je u prošlosti odlazak na Bliski istok bio vrlo popularan među nogometašima koju su željeli zaraditi više novca, danas su taj primat preuzele Kineska liga ali i američka MLS liga. Tako će nekadašnja velika nada londonskog Arsenala i igrač koji je mnogo obećavao, Carlos Vela, svoju karijeru nastaviti preko bare.

Nekadašnji napadač Arsenala karijeru nastavlja u Americi

Meksički reprezentativac i bivši igrač Arsenala Carlos Vela, potpisao je ugovor sa novim članom američke profesionalne lige MLS, Los Angelesom FC, javljaju američki mediji. Ovaj 28-godišnjak će se svojoj novoj ekipi pridružiti tek u januaru 2018. godine a do tada će igrati u španskom Real Sociedadu za kojeg je od 2013 godine postigao 53 gola.

>> West Ham dovodi još jedno odlično pojačanje: Bilić šalje ponudu od 25 milijuna funti za klasnog veznjaka

“Carlos Vela je igrač koji će obradovati naše navijače i koji će zbog njega dolaziti na stadion. Unatoč tome što ima tek 28 godina, Vela ima mnogo iskustva na utakmicama na najvišem nivou. On je baš ono što smo željeli, zna zabiti gol i zna asistirati.” rekao je trener Los Angelosa Bob Bradley, nekadašnji selektor Amerike i doskorašnji trener Swansea.

[su_live_koeficijenti]

Bob Dradley je siguran i ubjeđen da njegov klub neće biti u sjeni gradskog rivala i mnogo poznatijeg kluba, LA Galaxya, s toga su u novoformiranom klubu vrlo aktivni na transfer tržištu.

Carlos Vela je za reprezentaciju Meksika odigrao 55 utakmica i postigao 17 golova.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!