NaslovnicaVijestiNekadašnji trener Barcelone krade u Real Madridu: U narednim danima zvanična potvrda...

Nekadašnji trener Barcelone krade u Real Madridu: U narednim danima zvanična potvrda transfera

Nekadašnji trener Barcelone krade u Real Madridu: U narednim danima zvanična potvrda transfera! Real Madrid napušta još jedan nogometaš kojeg su madriđani skupo platitli i od kojeg su očekivali mnogo. Danilo nije opravdao očekivanja trenera Zidanea te će napustiti Madrid, a njegova nova adresa je Manchester, klub City.

Nekadašnji trener Barcelone krade u Real Madridu

Danilo je na pragu napuštanja Madrida. Ovaj Brazilac nikako se nije uspio nametnuti u Real Madridu, nije opravdao očekivanja uprave i trenera Zidanea, te su u Madridu samo čekali ponudu za njegove usluge. Interes za njega je pokazivao Chelsea, dugo vremena su vagali da li da pošalju ponudu ili ne, a na kraju će Danilo završiti kod nekadašnjeg trenera Barcelone, Pepa Guardiole. Cijena transfera će iznositi između 30 i 35 miliona eura.

[su_live_koeficijenti]

Upravo je Pep Guardiola glavni razlog zbog kojeg se Danilo seli u City. Nakon razgovora sa njim, Danilo nije imao više dilema te je odabrao pravi klub za njega. Pep je nedavno doveo još jednog beka, Kyle Walkera, ali s obzirom na to da Danilo može igrati i na lijevoj strani a i Pep je poznat po mnogobrojnim rotacijama, Danilo će imati ogroman broj utakmica u nogama. U Realu to nije imao, bez obzira što su na predstavljanju od Danila očekivali velike stvari.

>> Transfer glasine: Thomas Muller se seli u Englesku, United pobjedio Barcu u utrci za veznjaka, Neymar prihvatio ponudu PSG-a

On je u Real stigao iz Porta, prije dvije godine za 31 milion eura, i ako ništa, Real Madrid će barem nešto zaraditi njegovom prodajom.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!