NaslovnicaVijestiSUDAC SVIRAO VAR, A U OVOJ LIGI GA NEMA: Da li je...

SUDAC SVIRAO VAR, A U OVOJ LIGI GA NEMA: Da li je ovo moguće – evo kako je sudac svirao VAR u ligi u kojoj nema VIDEO tehnologije!

Bez obzira jeste li zagovornik VAR-a ili potpuno mrzite koncept, ne može se poreći da je sustav donio dodatnu razinu dramatičnosti nekim od najvećih igara u sportu.

SUDAC SVIRAO VAR,

Pošto je Raheemu Sterlingu uskraćen pobjednički gol protiv Spursa i Neymaru koji je izgledao apsolutno zbunjen prije penala Manchester Uniteda, znate da je ludilo zagarantirano.

Međutim,p otencijalno ometanje iskustva od navijača i mnoštvo prekinutih proslava znači da još uvijek ima puno problema sa tehnologijom i kritičara ima u izobilju.

A za one koji još uvijek nisu isugrno u VAR dok stiže u Premier ligu, još je puno drugih natjecanja koja još nisu sasvim novi FIFA-in koncept.

Zapravo, ako vam se sviđa staromodni nogomet, možda biste sebi trebali kupiti let za Južnu Ameriku i uživate u bolivijskoj Primera diviziji.

//www.instagram.com/p/B0xeBAkg5A-/

Uz to, čini se da nitko nije rekao sucu Raulu Oroscu da VAR još nije predstavljen u ovoj ligi, a to je bilo jasno i tijekom nedavne utakmice između Club Always Ready i Bolivara.

Club Always Ready (da, to je njihovo pravo ime) je gubio sa 1-0 i ušao je u posljednje minute produžetka, kada je sudac svirao penal.

Orosco je razgovarao sa četvrtim službenikom, a zatim, senzacionalno, napravio VAR gestu na povratku u šesnaesterac. Shvativši svoju pogrešku, prste je stavio u uho.

Meč je brzo pao u kaos i policija je pokušavala obuzdati situaciju, a tek u 106. minuti susreta William Ferrerira je izveo penal.

Samo da bi scenarij bio još dalekosežniji, jedan igrač Bolivara toliko je pogriješio da je bio u liniji sa napadačem kada je Ferreira izveo penal i pogodio stativu.

//twitter.com/Millar_Colin/status/1157800107913490432

//twitter.com/Millar_Colin/status/1157800906831867904

Prilično smo sigurni da je Oroscu imao nešto kao zamrzavanje mozga kada je gestikulirao VAR, ali to mu sigurno nije pomoglo u slučaju kada je kazna već bila sporna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!