NaslovnicaVijestiNovi problemi u Bayernu. Ostali bez ključnog igrača do kraja sezone

Novi problemi u Bayernu. Ostali bez ključnog igrača do kraja sezone

U 29. kolu Bundeslige Bayern je doživio poraz protiv Mainza (3:1), ali to nije bilo jedino loše što se dogodilo. U 9. minuti utakmice, lijevom braniču Alphonseu Daviesu (22) pukao je mišić zadnje lože, zbog čega ga je trener Thomas Tuchel morao zamijeniti. Na teren je ušao Noussair Mazraoui.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Alphonso Davies, igrač Bayerna, pretrpio je ozbiljnu ozljedu zadnje lože tijekom utakmice. Bez ikakvog kontakta, uhvatio se za nogu i pao s bolnom grimasom, te je odmah tražio zamjenu. Liječnička služba Bayerna uz pomoć nosila iznijela ga je s terena. Izvješće Bilda navodi kako se čini da će Davies propustiti ostatak sezone zbog teške ozljede koju je zadobio.

Bayern je upravo pretrpio novi udarac u nizu, što ukazuje na nezapamćenu krizu kluba. Ostalo je samo pet kola do kraja Bundeslige, u kojoj su izgubili prvo mjesto od Borussije. Sada će morati pokušati spasiti sezonu bez jednog od ključnih igrača. Tijekom ove sezone, Davies je igrao u 38 utakmica za Bayern, postigao tri i namjestio osam golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!