NaslovnicaVijestiNema sumnje: Oni mogu dovesti Messija!

Nema sumnje: Oni mogu dovesti Messija!

Ako je vjerovati engleskim medijima u ovom trenutku, Pep Guardiola trebao bih biti novi trener Manchester Cityja.

OIR_resizer

No, može li budućnost sadašnjeg trenera Bayerna imati veze i s budućnošću zvijezde Barcelone Lionela Messija? Napadač se našao na meti giganta sa Otoka zbog problema sa porezom.

Taj duo zajedno je radio već u Barceloni kada su Katalonci stigli do trostruke krune 2009. godine, prije nego što je Pep napustio Barcelonu.

A prema tvrdnjama vratara Manchester Cityja Willyja Caballera, ‘Građani’ bi vrlo lako mogli dovesti i četverostrukog osvajača Zlatne lopte, nakon što Guardiola dođe na ljeto.

U razgovoru za Goal.com, Caballero je otkrio kako njegov klub ne bi imao problema sa dovođenjem Messija iz Barcelone.

“Mnogo se priča o tome. Kada samo shvatite da u Cityju igra Kun Aguero, inače Messijev dobar prijatelj…”

“No, dok on ne potpiše, sve su to samo nagađanja. Ali da, vjerujem da je moguće zbog ogromne ekonomske moći kluba. Skupi igrači koje klub ima u ovom trenutku dokazuju da se klub može nositi s velikim brojkama. Zbog toga vjerujem da možemo dovesti Messija, ako odluči napustiti Barcelonu.”

“Nema sumnje da City može dovesti Messija, no sve ovisi o tome što Leo želi. Ja sam sretan što igram u ovom klubu, no zamislite da on dođe. To ne bi bila još samo jedna zvijezda u momčadi punoj zvijezda, to bi bio najbolji nogometaš svijeta u vašoj momčadi.”

Budimo iskreni, može li si koja momčad priuštiti dolazak Messija?

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!