NaslovnicaVijestiNemanja Matić: On je sjajan igrač kojeg mnogi potcjenjuju

Nemanja Matić: On je sjajan igrač kojeg mnogi potcjenjuju

Vezni igrač Manchester Uniteda Nemanja Matić mišljenja je kako je njegov suigrač Marouane Fellaini sjajan igrač i da zaslužuje više poštovanja zbog uloge koju igra u timu.

Matić pohvalio svog suigrača u Manchester Unitedu

Belgijski reprezentativac je u posljednjih nekoliko utakmica u dresu Manchester Uniteda uhvatio golgetersku formu, te je postigao dva gola u subotu u pobjedi protiv Crystal Palacea rezultatom 4-0, a ukupno je ove sezone postigao četiri gola u sedam nastupa.

29-godišnjak, za kojeg su engleski mediji ovog ljeta pisali kako je na izlaznim vratima Old Trafforda, u subotu je nakon utakmice dobio veliki aplauz od strane navijača kluba, koji su ga kritikovali u prethodnih nekoliko sezona.

Matić smatra da je njegov suigrač ozbiljno podcijenjen, te je pohvalio njegove nastupe ove sezone.

“On je sjajan igrač kojeg mnogi potcjenjuju”, rekao je Matić u izjavi za ESPN.

[su_no1forfootball]

“Kad biste vidjeli koliko naporno svaki dan radi na treninzima, ovakvi njegovi nastupi vas ne bi iznedadili. Igra dobro i postiže golove.”

“On ne dobija zasluge koje zaslužuje, ne znam zašto. Stvarno uživam igrajući sa njim i uvjeren sam da će nastaviti ovako. Lijepo je imati ga u ekipi jer je dobar u defanzivnim zadacima, jak je u duelima i uvijek opasan u napadu. Siguran sam da će pokazati svoj kvalitet ove sezone”, rekao je srpski reprezentativac.

Nakon povrede prvotimca Paula Pogbe, koji će sa terena izbivati duže vremena, Fellaini je postao standardan u prvih 11 u timu Josea Mourinha.

[su_watch_live_football]

Kladjenje forum

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!