NaslovnicaVijestiNemanja Matić: Trenutak kada me Jose Mourinho osramotio u Chelseaju

Nemanja Matić: Trenutak kada me Jose Mourinho osramotio u Chelseaju

Nemanja Matić nam je ispričao svoju stranu prošlosezonske priče o tome kada ga je Jose Mourinho uveo u igru sa klupe, a zatim izveo 28 minuta kasnije. Jose Mourinho je izgradio reputaciju na svom teškom pristupu nogometnom menadžmentu.

Nemanja Matić

U Chelseaju (dva puta), Real Madridu, a sada i Manchester Unitedu, portugalski trener nikada nije bio sramežljiv u donošenju odluka koje bi mogle naljutiti njegove igrače.

Na Old Traffordu, na primjer, Mourinho je nedavno izbacio kapetana Wayne Rooneya i protjerao Bastiana Scweinsteigera, nakon čega je naredio nijemcu da očisti svoj ormarić iz svlačionice prve momčadi.

Juan Mata je još jedan igrač koji je imao problema sa Mourinhom, koji ga je prodao iz Chelseaja u 2014. godini i prijetio da će učiniti isto kada je stigao u United.

Jedan igrač kojeg je Mourinho neslavno osramotio je Nemanja Matić.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Tijekom prošlogodišnjeg poraza od 3-1 na domaćem terenu protiv Southamptona, Mourinho je uve srpskog nogometaša na poluvremenu kako bi ojačao svoj vezni red, samo da bi ga izvadio 28 minuta kasnije.

Izraz Matićevog lica kada je napuštao teren je rekao sve.

S Mourinho sada u Unitedu i Matićem nakon što je nedavno ponovo otkrio svoju najbolju formu, 28-godišnjak je podsjetio na taj incident i objasnio nam kako se osjećao u tom trenutku.

“Osjećao sam se grozno što me zamijenio, da budem iskren”, rekao je za The Mirror. “Ja sam čovjek prije svega i naravno da sam se osjećao loše u tom trenutku.”

“Ali, kao što znate, nisam reagirao, ostao sam profesionalan.”

“Obično, neki igrači reagiraju na to i uzrokuju neke probleme, ali kao što vidite ja to nisam uradio i pokazao sam poštovanje prema treneru, klubu i za moj cijeli tim. Bilo je jako teško. Morate igrati i vidjeti kakav je to osjećaj.”

“Znao sam da sam učinio pravu stvar kada sam sjeo na klupu. Znao sam to i ponosan sam što nisam reagirao.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Matić je odgovorio na tu zamjenu nakon što nije htio slaviti gol, tijekom poraza od Sunderlanda sa 3-2 prošle godine.

“Ako je cilj kluba da bude prvi, drugi ili treći, teško je slaviti kada ste deseti na tabeli”, dodao je srpski nogometaš. “Naravno da sam bio sretan sa tim golom, ali naš cilj je bio da ne budemo deseti.”

Tužna završnica za Chelsea u Premier ligi prošle sezone, ali pod vodstvom Antonio Contea ovaj put, oni su još u igri, a trenutno su četvrti.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!