NaslovnicaVijestiNemanja Matić: Tužni smo zbog njegovog odlaska

Nemanja Matić: Tužni smo zbog njegovog odlaska

Nogometaš Chelseaja Nemanja Matić rekao je da je ekipa tužna što na kraju sezone ostaje bez kapetana Johna Terryja. Iskusnom defanzivcu ugovor sa “plavcima” ističe na kraju sezone, klub mu još nije ponudio novi i najvjerojatnije će napustiti Chelsea nakon 19 godina.

Nemanja Matić

“Naravno da nismo sretni što gubimo Terryja. Svi znamo što je uradio za Chelsea i što je sve osvojio. Svi iz ekipe mu želimo sve najbolje u budućnosti, nitko nije zaboravio koliko je dao ovom klubu”, rekao je Matić, a prenosi Sky Sport .

Terry je u prošlom kolu Premier lige dobio crveni karton u porazu od Sunderlanda (3:2), ali bi trebalo da se oprosti od navijača na Stamford Bridgeu protiv Leicestera, nakon što odradi suspenziju protiv Liverpoola u zaostalom meču.

John Terry je od 1991. do 1995. godine nastupao za omladinske timove West Ham Uniteda gdje je došao kao vezni igrač, a zatim je prešao u omladinski pogon Chelseaja gdje su ga premjestili na poziciju štopera zbog nedostatka igrača na toj poziciji.

Za Chelsea nastupa od 1998. godine, a jedan period (2000. godine) je proveo na pozajmici u Nottingham Forestu gdje je odigrao tek šest utakmica. Za englesku reprezentaciju nastupa od 2003. godine i od tada je 78 puta branio dres engleskog nacionalnog tima, a protivničke mreže pogađao šest puta.

Prije toga nastupao je i za U21 reprezentaciju Engleske.

On je za londonski tim odigrao 703 utakmica i postigao 66 golova, a osvojio je četiri titule Premier lige, Ligu prvaka, Ligu Europe, pet FA kupova, tri Liga kupa i dva Community Shielda.

Terry će na kraju sezone karijeru nastaviti u MLS ligi, pošto je ranije izjavio da ne bi mogao prijeći u drugi engleski klub.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!