NaslovnicaVijestiNemanja Matić vjeruje u Lukakua: Postizat će on pogotke

Nemanja Matić vjeruje u Lukakua: Postizat će on pogotke

Nemanja Matić vjeruje u Lukakua: Postizat će on pogotke

Unatoč lošem rezultatu Manchester Uniteda u Skoplju, Nemanja Matić je uvjeren da će njegov suigrač Romelu Lukaku biti prava “golgeterska mašina” u predstojećoj sezoni. United je u Skoplju savladan od strane Reala iz Madrida sa 2:1, a strijelac jedinog gola za “crvene vragove” bio je upravo Lukaku.

nemanja matić vjeruje

Belgijanac je nakon šuta Matića natrčao na odbijenu loptu koju je sproveo u mrežu. Ipak, britanski mediji su naveli da je Lukaku morao iskoristiti mnogobrojne šanse koje je imao tijekom utakmice.

[su_cashout]

“Vrlo je bitno za našu ekipu da napadači postižu golove, to nam ulijeva samopouzdanje. Kao što znate promašio je vrlo dobru šansu na meču sa Realom, ali to je nogomet. Sretan sam zbog njega jer je postigao gol nakon toga i siguran sam da će nastaviti trese mreže protivnika tijekom sezone.”, izjavio je Matić za web stranice Uniteda.

Matić je izjavio kako on i njegovi suigrači moraju da zaborave utkmicu u Superkupu i fokusiraju se što prije na sljedeći meč.

“Trudili smo se da izjednačimo, pa možda i povedemo, ali je Real vrlo iskusna ekipa koja se odlično branila, ali i odlično trčala u kontre i stvarala šanse za novi njihov pogodak. U nedjelju igramo veoma bitan meč na Old Traffordu pred našim navijačima. imamo vremena da se odmorimo i spremimo za protivnika.”, dodao je Matić.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!