NaslovnicaVijestiNemanja Vidić otkrio što doista misli o Zlatanu Ibrahimoviću

Nemanja Vidić otkrio što doista misli o Zlatanu Ibrahimoviću

Manchester United danas je remizirao sa Stoke Cityjem u gostima 1-1, a pogodak za izjednačenje postigao je Wayne Rooney koji je ovim pogotkom oborio rekord Sir Bobbyja Charltona i postao najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda. Stoke City je poveo u 19. minutu autogolom Mate. Prije utakmice sa Stokeom, izjavu za ESPN dao je Nemanja Vidić.

vidić otkrio

United je imao čak 25 udaraca na gol Stoke Cityja koji je svega šest puta šutirao, ali ipak nisu mogli dobiti više od jednog boda. Nakon ovog remija United se nalazi na šestom mjestu sa 41 bodom, dok je Stoke tri mjesta ispod sa 28 bodova na svom kontu.

Zlatan Ibrahimović igrao je svih 90 minuta, ali nije uspio donijeti svom Unitedu pobjedu na Bet365 stadionu.

Bivši branič Manchester Uniteda, srbijanski nogometaš Nemanja Vidić u razgovoru za ESPN otkrio je što doista misli o Zlatanu Ibrahimoviću kojeg su mnogi osporavali prije dolaska u United, najprije zbog godina, ali se švedski nogometaš izborio za mjesto u prvom timu kod Josea Mourinha.

Ibrahimović je do sada postigao 14 pogodaka za Manchester United, a Vidić je Ibrahimovića pohvalio i rekao: “On je taj koji je pokretač Manchester Uniteda u posljednjih nekoliko tjedana. Ostali igrači morat će početi postizati pogotke ako žele pobjeđivati. Ibrahimović igra veoma dobro ove sezone.”

Nemanja Vidić je rekao da ga najviše fascinira motivacija švedskog napadača ponajviše zbog toga što on broji 35 godina.

“Prije svega, njegova motivacija sa 35 godina je nevjerojatna. On je profesionalac i njegovo postizanje pogodaka je veliki rekord.”; završio je Vidić u intervjuu za ESPN.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!