NaslovnicaVijestiNemanja Vidić otkrio tko je 'najprljaviji' igrač protiv kojeg je ikad igrao

Nemanja Vidić otkrio tko je ‘najprljaviji’ igrač protiv kojeg je ikad igrao

Legendarni defanzivac Manchester Uniteda Nemanja Vidić otkrio je kako je bivši napadač Southamptona i Liverpoola Rickie Lambert ‘najprljaviji’ igrač protiv kojeg je ikad igrao u svojoj karijeri.

Nemanja Vidić otkrio tko je 'najprljaviji' igrač

Lambert je udario Vidića laktom u posljednjoj utakmici bivšeg srpskog reprezentativca u dresu Manchester Uniteda 2014. godine, te mu on to nikad neće zaboraviti.

U izjavi za The Times Vidić je priznao kako generalno nije imao problema sa napadačima u Engleskoj, ali je Lambert izuzetak.

[su_no1forfootball]

“Ne znam toliko ‘prljavih’ igrača. Možda samo ovaj lik iz Southamptona, također je igrao i za Liverpool”, nakon čega ga je novinar upitao da li je u pitanju Lambert, na šta je Vidić odgovorio da je on u pitanju.

“Udario me je laktom. Kako sam se s tim pomirio? Sa takvim stvarima se ne miriš. Žalim ga pomalo, postao je tako sitan u mojim očima. Ne mogu se sjetiti nijednog drugog igrača koji me je zapravo želio povrijediti.”

Vidić je proveo devet godina na Old Traffordu, na koji je stigao iz moskovskog Spartaka 2005. godine. U klubu, pod vodstvom legendarnog Fergusona, osvojio je mnoštvo titula, uključujući pet puta Premier ligu, tri puta Liga kup, te jednom Ligu prvaka.

[su_bonus]

[su_kraj_teksta]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!