NaslovnicaVijestiNemilosrdna UEFA, 10 godina suspenzije za namještanje u europskim najtjecanjima!

Nemilosrdna UEFA, 10 godina suspenzije za namještanje u europskim najtjecanjima!

Europska nogometna unija (UEFA) izrekla je čak 10 godina suspenzije kao kaznu za namještanje utakmica u europskim klupskim natjecanjima.

Disciplinska komisija Uefe kaznila je albanski Skenderbeu sa deset godina suspenzije i milijun eura kazne zbog namještanja mečeva u europskim klupskim natjecanjima, javljaju albanski mediji. Tim iz Korce najavio je žalbu Međunarodnom arbitražnom sudu u sportu.

Uefa je albanskom klubu ostavila rok od 90 dana da uplati milijun eura kazne zbog namještanja utakmica u europskim natjecanjima, u kojima se, prema odluci Disciplinske komisije Europske nogometne unije, neće moći natjecati u narednih deset godina.

[su_watch_live_football]

Odluku o presudi potpisao je predsjednik Disciplinske komisije Uefe, Austrijanac Tomas Partl.

Europski nogometni čelnici su ovu odluku donijeli nakon široke istrage koja je pokazala da su čelnici Skenderbeua manipulirali rezultatima prateći “nelogičan i iracionalan” tijek uplate novca na nekoliko kladioničarskih sajtova.

Što je mladi igrač Real Madrida morao uraditi nakon što je izjavio da je Lionel Messi najbolji igrač na svijetu?

Transfer glasine: Manchester City u svojim redovima želi veznjaka Dormunda, Mourinho donio odluku oko budućnosti Pogbe, Isco napušta Real Madrid

Uefa je istragom ustanovila da osobe povezane s albanskim klubom, uz izravnu pomoć ljudi iz samog kluba, manipuliraju rezultatima kako bi stekli financijsku korist.

Prvi meč je onaj protiv Crusadersa iz Sjeverne Irske, gdje Uefa “ne vidi niti jedan razlog, osim imperativa kladionice, zbog čega su timovi inzistirali svim silama postići barem četiri gola”. Druga utakmica je iz istog kvalifikacijskog kruga i igrana je 25. kolovoza 2015. protiv Dinamo Zagreba.

Preostala dva meča, koja prate iste obrasce sinkroniziranog ponašanja kladilaca i nogometaša, su s portugalskim Sportingom i moskovskom Lokomotivom u Ligi Europe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!