NaslovnicaVijestiNeobična statistika Cristiana Ronalda

Neobična statistika Cristiana Ronalda

cristiano ronaldo

U 2017. godini Cristiano Ronaldo igrao je svoj ponajbolji i svoj najlošiji nogomet u karijeri. Početak prošle sezone nije bio bajan za Cristiana. Zabio je samo dva gola u grupnoj fazi Lige prvaka te je pružao poprilično slabe partije za njegove standarde i u LaLigi. Njegov najbolji performans u prvom dijelu prošle sezone bila je utakmica na bivšem stadionu Atletico Madrida gdje je Ronaldo svoje gradske rivale srušio s 3 gola.

Na kraju se ispostavilo da se Ronaldo tempirao za drugi dio sezone. Skinuo je nekoliko kilograma, Zidane ga je odmarao u manje bitnim utakmicama, a onda je došla ključna faza knock-out faze Lige prvaka i Cristiano Ronaldo pokazao je zašto je ‘Zlatna lopta’ i zašto će ove godine vrlo vjerojatno ponovno to biti.

Najbolji strijelac Lige prvaka

Zanimljiv podatak kaže – od 2008. godine najbolji strijelac Lige prvaka na zimu postaje Ballon d’Or. Zaista je tako to bilo od te famozne 2008. godine do danas. Prošle sezone Messi je imao 11 postignutih golova u Ligi prvaka, no drugu uzastopnu godinu ispao je u četvrtfinalu Lige prvaka, a u toj fazi Cristiano je počeo igrati svoj najbolji nogomet. U trenutku kada je Messi imao 11 postignutih golova, Ronaldo je imao dva, a onda je Cristiano dao 5 ‘komada’ Bayernu, 3 ‘komada’ Atletico Madridu i onda još 2 protiv Juventusa u finalu Lige prvaka. Na kraju on je imao ukupno 12, a Messi 11 što znači da će nastaviti spomenuta tradicija ukoliko Ronaldo uzme Ballon d’Or.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Neobična statistika

Ove sezone Ronaldo je ponovno najbolji strijelac Lige prvaka, ovaj put zabio je 8 u samo 5 odigranih utakmica, a u LaLigi zabio je samo 1, gotovo nestvaran podatak za najboljeg strijelca u povijesti Liga petica. Neobična statistika kaže da je Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka u ovoj kalendarskoj godini postigao više golova nego li u domaćem prvenstvu.

Naime, u utakmici Real Madrida i APOEL-a Cristiano je zabio 2 gola što ga dovodi do brojke od 18 postignutih golova u Ligi prvaka u ovoj kalendarskoj godini. To je ujedno i rekord. Skinuo je rekord od 16 postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini u Ligi prvaka, koji je također bio njegov. Čak i treći rezultat je njegov – 15 golova.

U LaLigi ima samo 16 postignutih u ovoj kalendarskoj godini, što znači da je Cristiano više postigao protiv Bayerna, Atletica, Juventusa, Borussije i Spursa nego li protiv klubova poput Eibara, Getafea i Levantea protiv kakvih igra u LaLigi.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!