NaslovnicaVijestiNeočekivan PREOKRET Gigi Buffona: Ne ide u PSG, ovo je njegova najnovija...

Neočekivan PREOKRET Gigi Buffona: Ne ide u PSG, ovo je njegova najnovija odluka!

Navodno je Gianluigi Buffon već donio odluku o nastavku odnosno o budućnosti njegove karijere.  Ne ide u PSG kao što se to uveliko najavljivalo nego je donio posve drugačiju odluku.

PREOKRET Gigi Buffona

Mnogi su se jako iznenadili kad je Gianluigi Buffon najavio kako završava poglavlje na Juventusovim vratima i okreće novi list u svom životu. Na toj je konferenciji za novinare nagovijestio da još uvijek ne ide u mirovinu, a o tome gdje će nastaviti karijeru, nije otkrio ništa. Nedugo nakon toga pojavile su se glasine kako bi mogao pojačati vrste PSG-a.

Kako su prenijeli mediji u Italiji Buffon ne bi trebao prihvatiti PSGovu ponudu, koja je bila financijski daleko profitabilnija od one u Juventus, te je odlučila okončati svoju karijeru.

>> DA LI JE SVE GOTOVO? Da li Cristiano Ronaldo zaista napušta Real Madrid?

Vodstvo PSG-a je Buffona uvjetovalo činjenicom da legendarni talijanski vratar bude veleposlanik Svjetskog prvenstva 2022, koji će biti domaćin Katara, a talijanski vratar se nije složio s tim. Glavni razlog za to je činjenica na kakav način je Katar došao do organizacije prvenstva, pri čemu Buffon “isprljao” svoje ime.

[su_bonus]

Buffon je navodno odbio  dvogodišnji ugovor vrijedan  16 milijuna eura, a bogati Parižani sada ciljaju Buffonovog nasljednika na golu Italije Gianluigi Donnarummu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!