NaslovnicaVijestiNEOČEKIVANI TRANSFER: Jamie Vardy za 20 milijuna funti prelazi u La Ligu

NEOČEKIVANI TRANSFER: Jamie Vardy za 20 milijuna funti prelazi u La Ligu

Jamie Vardy je bio pomalo ispod radara ove sezone, ali još uvijek je imao vrlo dobru sezonu. Engleski napadač je pomogao svojoj ekipi da završi na devetom mjestu u Premier ligi nakon što je postigao 20 golova.

NEOČEKIVANI TRANSFER

Postigao je dva gola u finalnoj utakmici Lisica protiv Tottenhama i nakon utakmice Claude Puel je bio brz i pohvalio svog popularnog napadača.

“Sretan sam sa njegovim radom naravno i njegovim mentalitetom,” rekao je Puel nakon poraza od Spursa.

“Ne samo da postiže golove, već daje ekipi poticaj svojim pritiskom i karakterom.”

“Dobar je osjećaj postići 20 golova sa kvalitetom. Nadam se da će u budućnosti nastaviti da pruža dobre partije i mnogo golova.”

Vardy je bio vrlo blizu odlaska sa King Power stadiona u 2016. godini kada je ponudu Arsenala prihvatio Leicester i ona je iznosila 22 milijuna funti.

Međutim, bivši napadač Fleetwooda je odlučio ostati.

Od tada Vardy nije bio predmet transfer glasina, ali jedna se pojavila u subotu navečer, što je bilo neočekivano.

The Mirror izvješćuje da Atletico Madrid i Diego Simeone žele Vardyja kao svog novog broja devet.

Prvaci Europske lige izgledaju kao da će ovog ljeta izgubiti Antoine Griezmanna od Barcelone, a Vardy se smatra savršenom zamjenom.

Vjeruje se da je Simeone bio impresioniran 31-godišnjakom kada su se ove dvije ekipe susrele u Ligi prvaka prošle sezone.

Leicester City će ga nerado pustiti, a ponudili su mu i novi ugovor.

No, izvješće navodi kako će ponuda od preko 20 milijuna funti biti dovoljna da namami Leicester Cityja u poslovanje.

To bi zaista bio neočekivani transfer u to smo sigurni. Engleski igrači vrlo rijetko napuštaju Premier ligu kako bi igrali u inozemstvu, osobito u La Ligi. Trenutačno nema Engleza koji igra u španjolskoj ligi.

Napraviti transfer iz Leicestera u jedan od najboljih timova u svjetskom nogometu bi zaista bilo ogromno za Vardyja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!