NaslovnicaVijestiXavi čuo kako se Pique žali na minutažu, evo što mu je...

Xavi čuo kako se Pique žali na minutažu, evo što mu je poručio

Momčad Xavija Hernandeza je u šest kola upisala pet pobjeda i jedan remi te zaostaju samo dva boda za Real Madridom koji je na prvom mjestu i ima sve dosadašnje pobjede.

Ali situacija u momčadi ovih dana nije idealna. Pique je sada iza novih pojačanja Andreasa Christensena i Julesa Koundea, kao i Erica Garcie i Ronalda Arauja, što ga čini petim izborom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iskusni stoper, koji već 14 godina igra za Barcelonu, navodno se nakon utakmice protiv Bayerna žalio na minutažu, a nakon što ga je trener i bivši suigrač Xavi čuo, odgovorio je: “Dobro, sad ćeš igrati još manje.” I prije sezone, Xavi i Pique su bili u sukobu oko minutaže.

Trener Barcelone smatra da je vrijeme da Piquea zamijeni netko mlađi. Pique bi učinio Barceloni uslugu ako bi otišao u mirovinu jer bi rasteretio klub svoje plaće. Dugogodišnji je igrač Barcelone i jedan je od najplaćenijih u klubu.

Njegov ugovor traje do 2024. godine, ali klub i Xavi se nadaju da će ispuniti svoje prethodno obećanje i otići u mirovinu kada sezona završi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!