NaslovnicaVijestiKarim Benzema oštro demantirao povratak u Europu: "Svi koji govore da se...

Karim Benzema oštro demantirao povratak u Europu: “Svi koji govore da se želim vratiti u Europu su lažljivci”

Ovog tjedna, u susretu Al Ittihada u Azijskoj ligi prvaka, Karim Benzema doživio je neobičan trenutak postigavši prvi autogol u svojoj karijeri. Ipak, brzo se iskupio pruživši ključnu asistenciju, a njegova ekipa uspjela je pobijediti uzbekistanski Navbahor rezultatom 2:1. Unatoč brojnim spekulacijama o njegovom mogućem povratku u europski nogomet tijekom ove zime, Benzema je odlučio ostati u Saudijskoj Arabiji.

Pojavile su se informacije da je klub čak spriječio njegov dolazak na pripreme u Dubai nakon što je rano krenuo na novogodišnji odmor, što je rezultiralo kašnjenjem na okupljanje pred nastavak sezone. Karim Benzema već je bio predmetom pažnje trenera Nuna Espirita Santa, a spekuliralo se i o mogućim nesuglasicama s njegovim nasljednikom, Marcelom Gallardom.

Bivši francuski reprezentativac i dobitnik Zlatne lopte donio je odluku da prekine sva nagađanja i jasno demantira bilo kakve spekulacije o nezadovoljstvu u Saudijskoj Arabiji ili sukobu s klubom i trenerom.

“Opet sam tu i trenutno mi je bolje. Priča o mom odlasku nije istinita i zadovoljan sam u Saudijskoj Arabiji”, izjavio je 36-godišnji napadač novinarima. “Nemam nikakvih nesuglasica s Gallardom, a svi koji tvrde da razmišljam o povratku u Europu ne govore istinu. Nema problema s bilo kim, a što se tiče mog izostanka, pitajte trenera – bio sam spreman za pripreme.”

Benzema nije bio uključen u sastav Al Ittihada tijekom prvih tri utakmice u 2024. godini, no u nedjelju je sudjelovao 71 minutu u pobjedi 2:0 protiv Al Riyadha. Nadalje, u četvrtak je odigrao kompletnu utakmicu u Ligi prvaka, pridonoseći pobjedi koja je klubu osigurala ulazak u četvrtfinale. Tijekom ove sezone, upisao je 22 nastupa u svim natjecanjima, postigao 12 golova, te pružio šestu asistenciju protiv Navbahora.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!