NaslovnicaVijestiNeredi na Siciliji, Klose podsjetio na stare dane!

Neredi na Siciliji, Klose podsjetio na stare dane!

U susretu 32. kola italijanske Serie A sinoć su na Siciliji igrali Palermo i Lazio, a gosti su konačno došli do pobjede rezultatom 0:3. Bio je to vrlo uspješan debi Simonea Inzaghija na klupi nebeskoplavih.

Neredi na Siciliji, Klose podsjetio na stare dane!

Heroj pobjede Roimljana bio je stari vuk i njemački veteran Miroslav Klose koji je odigrao fantastičnu utakmicu, postigao je dva pogotka i upisao asistenciju, te tako podsjetio da stare dane kada je briljirao u dresu Bayerna i Werdera.

Lazio je poveo u ranoj fazi meča kada se Klose dobro snašao u kaznenom prostoru Palerma nakon kornera sa desne strane. Isti igrač samo pet minuta kasnije postigao je svoj drugi pogodak za 0:2. Sve je bilo gotovo u 72. minutu kada je Klose glavom asistirao za Felipea Andersona koji je postavio konačnih 3:0 za goste.

Utakmicu su obilježila i dva prekida zbog incidenata koji su na tribinama stadiona Renco Barbera izazvali domaći navijači. Početkom drugog poluvremena jedan od topovskih udara je doletio u kazneni prostor Lazija i eksplodirao u neposrednoj blizini Antonia Candreve koji je u ovoj situaciji imao dosta sreće.

Također, prije utakmice došlo je do nereda u gradu, kad su se navijači Palerma sukobili sa pristalicama Lazija, u kojima je povrijeđeno nekoliko navijača.

Lazio je ovom pobjedom došao na osmo mjesto na tabeli sa 45 bodova, dok je Palermo i dalje u zoni ispadanja sa 28 bodova, Sicilijanci ne znaju za pobjedu već 11 utakmica zaredom i očekuje ih žestoka bitka sa Carpijem i Frossinoneom za prvoligaški status.

[su_bet365_live_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!