NaslovnicaVijestiNervozni Neymar: "Je...., nemate ništa drugo da pitate?!"

Nervozni Neymar: “Je…., nemate ništa drugo da pitate?!”

Nervozni Neymar ljutito je dočekao pitanje novinara o glasinama koje kruže uokolo, nakon utakmice protiv Celtica, do te mjere da je opsovao.

nervozni Neymar

Najbolji igrač Paris Saint-Germaina Neymar Da Silva Santos Junior ljutito je reagirao na pitanje novinara o mogućem transferu u Real Madrid. Brojni europski mediji prenose da je Brazilac, samo nekoliko mjeseci nakon što je došao u PSG iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura, nesretan u Parizu što želi iskoristiti Real i napraviti senzacionalan transfer.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na pitanje novinara da prokomentira povezanost s aktualnim europskim prvakom, Neymar je se iznervirao i opsovao.

“Je li … nemate ništa drugo da pitate?!”, otišao je Neymar od novinara nakon utakmice s Celticom (7: 1) u Ligi prvaka na kojoj je postigao dva gola.

Nagađalo se da je Neymar bio nezadovoljan s trenerom Unaijem Emeryjem, a ranije se sukobio sa suigračem Edisonom Cavanijem oko izvođenja jedanaesteraca i slobodnih udaraca.

Neymar je već postigao 21 gol u 14 utakmica za PSG i za sada opravdava velika očekivanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!