NaslovnicaVijestiInfluencer se suočava sa 20 godina zatvora nakon što je prevario klubove...

Influencer se suočava sa 20 godina zatvora nakon što je prevario klubove u Preimer ligi!

Influencer na društvenim mrežama, koji se na Instagramu zove Ray Hushpuppi priznao je krivnju za pokušaj prevare kluba iz Premier lige za 100 milijuna funti.

Influencer se suočava

Ramon Abbas pokazuje svoje bogatstvo na društvenim mrežama, uz slike sa svojim skupocjenim automobilima, privatnim zrakoplovima, te skupom odjećom.

37-godišnjak je uhapšen u napadu FBI-a, a vjeruje se da je u svom vlasništvu imao 29 milijuna funti i 13 luksuznih automobila.

Priznao je krivnju što je bio dio bande koja je pokušala prevariti neimenovani klub iz Engleske za ogromne svote novca.

Sudski spisi pokazuju da je banda hakirala i lažirala email tog tima.

Čovjek koji je nazvan Guccijev milijarder suočava se sa 20 godina zatvora za prijevaru koja se dogodila 2019. godine i zaradila njemu i njegovoj bandi milijune.

Nije potvrđeno je li klub iz Premier lige doista uplatio novac ili nije, ali prema Sunu, mnogi drugi jesu.

Izvješće kaže da je još jedno britansko poduzeće izgubilo 200 milijuna unti u prijevari, a smatra se da su mnogi Britanci uhvaćeni u prevari, koja je zahvatila i ljude diljem svijeta.

Prema američkim tužiteljima, zvijezda društvenih mreža finansirala je svoj luksuzni način života pranjem nezakonitih prihoda zarađenih od prevaranata koji koriste sve sofisticiranija sredstva.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!