NaslovnicaVijestiNeuer proglašen najboljim golmanom na svijetu!

Neuer proglašen najboljim golmanom na svijetu!

Manuel Neuer izabran je za najboljeg golmana na svijetu treću uzastopnu godinu.

neuer

Golman Bayerna i njemački reprezentativac je slavio ispred Gianluigija Buffona i trećeplasiranog Caludija Brava, prema odluci Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) koja dodjeljuje ovu nagradu.

Stručnjaci iz 50 država su glasali za pobjednika, a Neuer je dobio ukupno 188 bodova, Buffon je dobio 110 bodova manje, dok je Bravo dobio 45 bodova.

“Naravno da sam sretan zbog ove nagrade, ali naslovi sa mojim timom su za mene mnogo važniji”, izjavio je Neuer sa službenu stranicu Bayerna.

Golmani iz engleske Premier lige David de Gea i Thibaut Courtois su završili na četvrtom, odnosno petom mjestu, dok je golman Arsenala Petr Čech završio šesti. U top 10 su se još našli i Marcelo Barovero, Marc Andre Ter Stegen, Iker Casillas, te hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!