NaslovnicaVijestiNevjerojatan dobitak na kladionici: Čekao Chelseaja i dobio 20.577 funti

Nevjerojatan dobitak na kladionici: Čekao Chelseaja i dobio 20.577 funti

Nevjerojatan dobitak na kladionici. Kladioničar čekao Chelseaja i dobio 20.577 funti. Chelsea će se natjecati za trofej FA kupa nakon što su u subotu pobijedili Tottenhama u pulsirajućem polufinalu na Wembley stadionu.

Nevjerojatan dobitak

U prvom poluvremenu golovi Williana, zajedno sa kasnim golovima Eden Hazarda i Nemanje Matića su Plavcima donijeli pobjedu od 4-2 nad londonskim suparnicima.

To znači da je Chelsea u položaju da podigne svoj peti trofej FA kupa u doba Romana Abramoviča. To je zaista nevjerojatan uspjeh.

Pobjeda u najboljoj konkurenciji u Engleskoj mogla bi biti ‘jagoda’ na vrhu onoga što je bila sjajna sezona za Plavce, pod uvjetom da i dalje pobjeđuju u Premier ligi, naravno.

[su_euro_soccer_bonus]

Kakvo je pojačanje Antonio Conte. Pitanja su se počela postavljati o talijanskom stručnjaku nakon poraza od Liverpoola i Arsenala na početku sezone u rujnu, no Conte se nije osvrnuo i promijenio je formaciju u 3-4-3.

Zapadno londonska ekipa je sada u velikoj prednosti za drugoplasiranim Tottenhamom, ali ne smiju pokleknuti u posljednjih par kola.

“Ponosan sam na ovo postignuće”, rekao je Conte nakon što je njegova ekipa prošla u finale. “To je sjajno za igrače i za mene.”

“Ovo je moja prva sezona u Engleskoj i zaista se sjajno boriti za naslov i doći do finala FA kupa, jednog sjajnog natjecanja.”

“Tijekom sezone postoje trenuci kada morate donijeti teške odluke. Morate riskirati. Ako pobijedite plan je radio, ako ne, onda je odgovornost na vama. Mislim da je naš plan radio vrlo dobro do sada.”

Jedan kladioničar je slavio

Još jedan čovjek koji će slaviti Chelseajevu pobjedu je Lewis Elliot, nogometni navijač i kladioničar iz Škotske.

Elliot je u subotu dobio nevjerojatnih 20.577 funti nakon što je pogodio tri utakmice sa ukupnim koeficijentom od 6.858.

Elliot je uložio tri funte na to da će obje momčadi dati gol u oba poluvremena utakmici Hiberniana protiv Aberdeena, Crawleya protiv Carlislea i Chelseaja protiv Tottenhama.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Aberdeen je pobijedio Hiberniana sa 3-2, Crawley i Carlisle su igrali 3-3, Crawley je izvanredno izjednačio u 93. minuti utakmice.

Također pročitajteReal Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

Zatim je došla konačna utakmica, Chelsea protiv Tottenhama.

Elliot je morao dobiti nade kad je Harry Kane izjednačio u 18. minuti. Sve što je trebao su dva gola, po jedan na svaku stranu u drugoj polovici i bit će bogatiji za 20.000 funti.

Dele Alli je zabio Tottenhamov drugi gol u 52. minuti, a sve što je bilo potrebno je Chelseajev gol. Zatim je ušao Hazard i pucao u 75. minuti, gdje je Elliot vjerojatno bio u delirijumu i vjerujemo da nakon toga nije više ni gledao utakmicu. Svaka čast!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!