NaslovnicaVijestiNevjerojatan odgovor Diego Maradone na Ronaldovu izjavu o najboljem igraču u povijesti...

Nevjerojatan odgovor Diego Maradone na Ronaldovu izjavu o najboljem igraču u povijesti nogometa

Nikoga nije iznenadilo što je ove godine Cristiano Ronaldo osvojio svoju petu Zlatnu loptu u Parizu. Zvijezda Real Madrida sada je na razini sa Barceloninim Lionel Messijem, dok je argentinski napadač završio drugi u poretku, a njegov bivši suigrač Neymar na trećoj.

Nevjerojatan odgovor Diego Maradone

Njih dvojica su prikupili posljednjih 10 nagrada između sebe, a Kaka je posljednji čovjek koji je osvojio ovu prestižnu individualnu nagradu 2007. prije nego što su se Messi i Cristiano počeli boriti za nju.

Kao takvi, mnogi smatraju Ronalda i Messija kao dva najbolja igrača na planetu, iako se mnogi navijači ne slažu sa tim.

Nakon što je dobio nagradu, Ronaldo je svijetu priopćio da vjeruje da je najbolji igrač, koji je ikada igra nogomet i da bude fer, ima neke dokaze koji su podržali tu tvrdnju.

Međutim, protiv njegove tvrdnje postoje mnogi argumenti, a jedan od njih dolazi od argentinske ikone, Diego Maradone.

[su_bet365_app]

Na pitanje u intervjuu sa AS-om o izjavi Cristiana Ronalda, imao je prilično epski odgovor.

“Recite mu da prestane pišati”, rekao je Maradona, na što ga je novinar još upitao: “Ako je Cristiano Ronaldo najbolji u povijesti, što vas to čini?”

Maradona je odgovorio: “Zato sam i rekao da prestane pišati.”

To je način na koji je reagirala argentinska legenda. A potom je počeo pričati o Zlatnoj lopti i pružio jedan zanimljiv uvid.

Što mislite o Zlatnoj lopti kao nagradi?

“Bufff..kao trofej..Vrlo je teško dati igraču samo jednu Zlatnu loptu, jer davanje jedne Messiju i Cristianu Ronaldu je postalo dosadno.”

Zaslužuje li netko drugi da je osvoji?

“Morate staviti Cavanija, Mbappea i Ibrahimovića u tu borbu.”

[su_watch_live_football]

U vaše vrijeme, izvaneuropski igrači nisu mogli osvojiti Zlatnu loptu…

“Ne, ali bih ih imao više nego Cristiano Ronaldo i Messi.”

U stvarnosti, male su vjerojatnoće da će igrač koji nije Ronaldo ili Messi osvojiti ovu nagradu, a Neymar je jedina osoba koja je blizu da pobrka račune ovom dvojcu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!