NaslovnicaVijestiNevjerojatna oklada opustošila kladionicu: Izmislio okladu i koštao ih 350.000 funti

Nevjerojatna oklada opustošila kladionicu: Izmislio okladu i koštao ih 350.000 funti

Nevjerojatna oklada opustošila kladionicu u Engleskoj. Naime, u kladionicu Sky Bet je stigao zahtjev za posebnu okladu koju je želio da odigra jedan kladioničar na twitteru. Ta oklada nije bila u standardnoj ponudi, a navodno im je odnijela 350.000 funti.

Nevjerojatna oklada

Kada je twitter korisnik @MReid99 zatražio okladu u 10:53 u srijedu ujutro, vjerojatno nije očekivao da će Sky Bet izgubiti 350.000, kao rezultat njegove genijalnosti. Skidamo kapu zaista.

Max Reid je zatražio sljedeću okladu od Sky Beta – Robert Lewandowski postiže gol glavom i Arsenal promašuje penal, što je Sky Bet na taj zahtjev tu okladu ocijenio na koeficijent 401 i kako je Sky Bet objavio, mnogi su igrali na tu okladu, što im je odnijelo 350.000 funti.

[su_euro_soccer_bonus]

Lewandowski je postigao pogodak glavom u 53. minuti, dok je Alexis Sanchez promašio jedanaesterac u 30. minuti. Mnogi se pitaju, kako je ovaj mladić mogao znati što će se desiti na utakmici između Bayerna i Arsenala. Da li je on došao iz budućnosti? Zaista nevjerojatno.

Twitter korisnik @MReid99 je uplatio okladu za 5 funti, nakon čega mu je isplata iznosila 2.005 funti, ali zbog toga što su i ostali igrači igrali ovu okladu, to je kladionicu oštetilo za 350.000 funti. Pored Sky Beta i druge online kladionice primaju specijalne oklade, na vaš zahtjev možete se kladiti na što god hoćete, samo morate obavijestiti kladionicu  o tome, kako bi vam oni kao i Sky Bet u ovom slučaju obračunali koeficijent vaše oklade. Ispod ćemo vam predložiti par kladionica koje to rade pa vi sami izaberite, također pogledajte kako se ova priča izdešavala na twitteru ispod.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]

Evo kako se to točno dogodilo na Twitteru:

Sky Bet je odgovorio sa prilično primamljivim koeficijentima:

[su_bet365_200_bonus_mali]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!