NaslovnicaVijestiNevjerojatna reakcija Robin van Persija: Evo što je napisao Wengeru nakon što...

Nevjerojatna reakcija Robin van Persija: Evo što je napisao Wengeru nakon što je Francuz objavio da odlazi iz Arsenala

Nogometni navijači, trenutni igrači i bivši igrači nisu oklijevali ukazati poštovanje prema Arsene Wengeru nakon što je najavio da će napustiti Arsenal na kraju sezone.

Nevjerojatna reakcija

Sada se pokazuje koliko je Wenger bio voljen i cijenjen od svih – čak i onih koji se nisu uvijek slagali sa njim.

Jedan od onih igrača za koje biste mislili da možda nije imao dobar odnos sa Wengerom bio je Robin van Persie.

Nizozemac je uzrujao menadžera Arsenala tako što je odustao od svog ugovora na Emiratesu prije nego što se preselio u Manchester United.

[su_bet365_app]

To je bilo nešto što je razljutilo Wengera i nedavno je objasnio zašto je odlazak Van Persija bio tako bolan.

“Uzeli smo Van Persija dok je igrao u rezervnom timu Feyenoorda i dugo smo radili sa njim”, objasnio je Wenger.

“A kada ih dovedete na taj nivo i oni odu, naravno, to je nešto što najviše boli.”

“Nakon toga, oni igraju dobro za drugi klub – znate da će igrati dobro, ali većinu vremena je to nakon dugog, strpljivog posla koje ste radili sa igračima.”

[su_champions_league]

“Zaboravljate da je Manchester United imao veoma snažnu momčad kada je Van Persie otišao, a oni također imaju vrlo jaku ekipu. Da li je to bio on koji je napravio razliku? Ne znam, ali je bio odličan igrač, Van Persie.”

Ali to ne znači da Van Persie ne poštuje Wengera. U stvari, nakon što je najavio da napušta Arsenal na kraju sezone, napadač je postavio dva tweeta u njegovu čast.

“Hvala Arsene Wengeru za svo njegovo povjerenje u mene svih ovih godina. Vi ste vrlo poseban čovjek i vrhunski trener! Definitivno jedan od najboljih ikada!”

A onda je dodao: “Uvijek ću te vidjeti kao svog nogometnog oca gdje sam pod vašim vodstvom imao priliku rasti kao muškarac i igrač, zauvijek sam zahvalan i želim vam sve najbolje u sljedećem poglavlju u vašem životu!”

Pažnja će se sada okrenuti onome koji će zamijeniti Wengera u Arsenaču.

Prema kladionicama i Patrick Viera i Brendan Rodgers su vodeći igrači.

Ovo će biti ključno ljeto za sve na Emiratesu u to smo sigurni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!