NaslovnicaVijestiNevjerojatna rođendanska zabava: Neymar proslavio svoj 26 rođendan u centru Pariza

Nevjerojatna rođendanska zabava: Neymar proslavio svoj 26 rođendan u centru Pariza

Neymar je proslavio svoj 26 rođendan sa velikom zabavom u centru Pariza, samo nekoliko dana nakon što je postigao svoj slobodan udarac u rutinskoj pobjedi nad Lillom.

Nevjerojatna rođendanska zabava

Bilo je oko 200 gostiju, koji su uključivali prijatelje, obitelj i PSG-ove igrače i osoblje.

Nogomet je oduvijek bio na dnevnog redu u glavnom gradu Francuske, ali nikada do ovog stupnja. Neymar je došao sa svojom pratnjom i djevojkom Bruna Marquezine, kako bi donio novu razinu glamura u sport.

Nogomet nije više samo igranje između 22 igrača, to je spektakl i to ne bi trebalo doći kao iznenađenje nakon što je pariški klub platio 222 milijuna eura za potpisivanje Brazilca u ljetnom prijelaznom roku.

[su_bonus]

Među drugim poznatim licima su bili Lewis Hamilton, legendarni Ronaldo, Gabriel Jesus, pa čak i predsjednik Brazila Michel Temer, koji su viđeni na događaju.

Jedan od ciljeva ove zabave je bio da se pokaže jedinstvo između napadača i PSG-a, jer je bilo bezbroj naslovnica koje su govorile da nije sretan u klubu, međutim Neymar je pozvao cijelo osoblje i sve igrače PSG-a na ovu zabavu kako bi pokazao koliko je snažna veza među njima.

Na terenu, bivša zvijezda Santosa uživa u najboljoj sezoni karijere, postigao je 18 golova i 12 asistencija u 17 ligaških utakmica sa još šest golova koje je postigao u Ligi prvaka.

[su_watch_live_football]

Kada uzmete u obzir tri gola u Francuskim kupovima, njegov ukupan broj postignutih golova dolazi na 27 u 26 utakmica na svim natjecanjima.

Liga prvaka je opsesija za PSG, toliko da su oni koji su zaduženi za klub žele da se tim potpuno usredotoči na njihovu utakmicu sa Real Madridom.

Unai Emery cijeni Neymarov talenat na terenu, ali je bio brz kada je rekao da su svi usredotočeni na trening. “Proslava rođendana je u redu”, objasnio je.

“Međutim, najvažnija stvar je trening u nedelju ujutro, a zatim trening u ponedljak, a potom utakmica u utorak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!