NaslovnicaVijestiNevjerojatna statistika za N'Golo Kantea: Lukav način na koji Francuz izbjegava dobijanje...

Nevjerojatna statistika za N’Golo Kantea: Lukav način na koji Francuz izbjegava dobijanje žutih kartona nakon prekršaja

Nevjerojatna statistika za N’Golo Kantea. Lukav način na koji Francuz izbjegava dobijanje žutih kartona nakon prekršajaN’Golo Kante je ključni dio Chelseajevog povratka pod vodstvom Anotnio Contea ove sezone.

Nevjerojatna statistika

Francuz se pridružio iz Chelseaju iz premierligaškog prvaka Leicester Cityja za 32 milijuna funti i pomogao Plavcima da se vrate na vrh tabele.

Učinci njegovog odlaska još uvijek se osjete u Leicesteru, gdje su se borili da pobjegnu iz zone ispadanja veći dio ove sezone. No, čini se da su sada na sigurnom, nakon pobjede u posljednjih pet od šest utakmica pod novim menadžerom Craig Shakespeareom.

Kante je nastavio svoj osobni uspon prema vrhu. On je uključen u listu od šest igrača za PFA igrača godine u užem izboru, koji je objavljen u četvrtak.

[su_euro_soccer_bonus]

26-godišnjak, zajedno sa svojim kolegom Eden Hazardom, jedan je od favorita za osvajanje nagrade.

Harry Kane, Zlatan Ibrahimović, Romelu Lukaku i Alexis Sanchez su na toj listi.

Kao što je impresionirao svoje kolege fudbalere za PFA nominaciju, on je također impresionirao legendu Chelseaja otkako je došao u klub.

Didier Drogba, jedan od najvećih timskih igrača ikada, ima velike riječi hvale za Kantea i misli da bi on mogao postati veliki igrač Chelseaja također.

“Nevjerojatno ga je gledati kako igra. On me podsjeća na Makelelea”, rekao je Drogba za Daily Mirror.

“Pogledate ga i on izgleda kao da nije ni potrčao, jer nikada ne izgleda umoran.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Bivši igrač Chelseaja je osvojio veliki niz trofeja pri boravku na Stamford Bridgeu, uključujući četiri naslova prvaka, jednu Ligu prvaka i četiri FA kupa.

On je otkrio kako Kante često izbjegne žute kartone nakon što počini prekršaj.

“Kad on napravi prekršaj, on vam se smiješi, vi mu ne možete ni dati žuti karton. On je zaista pametan.”

Također pročitajte: Manchester United v Chelsea: Mogu li Crveni đavoli zaustaviti plavu zvijer na putu do naslova?

Veznjak je pokupio samo osam žutih kartona u 30 utakmica ove sezone, iako je prosjek prekršaja 1.6. Nevjerojatno, još jedan podatak govori da je u Leceisteru prošle sezone u 37 utakmica, Kante dobio samo tri žuta kartona.

To je zapanjujuća statistika za igrača kojem je glavni posao da presijeca igru protivnika.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!