NaslovnicaVijestiNEVJEROJATNO: Pogodili smo sve ponuđene tipove za vikend

NEVJEROJATNO: Pogodili smo sve ponuđene tipove za vikend

Nevjerojatno, zaista odličan vikend za sve naše forumaše i članove koji nas prate. Možemo slobodno reći da je ova sezona do sada bila vrlo nepredvidiva kada su u pitanju lige petice, pa i ostale niže lige. Nogomet je prešao na neki novi nivo i sada nema favorita, svatko može pobijediti, svatko zna igrati nogomet.

Nevjerojatno

Što se tiče klađenja, bilo je vrlo teško ukoliko ste se samo kladili na favorite, ali nije sve tako crno, bilo je i nekih izvrsnih dana sa velikim zaradama, samo se nadam da ste nas pratili te dane.

Na Svijet Kladjenja forumu svakodnevno objavljujemo analize i utakmice na koje se i mi sami kladimo, kao i naši članovi koji prate nogomet i ostale sportove objavljuju svoje analize i mišljenja o utakmicama. Trenutno brojimo preko 6400 registriranih članova i oko 4600 tema objavljenih na forumu. Ukoliko još uvijek niste registrirani ili niste upoznati sa našim forumom, predlažemo vam da pokušate pratiti par dana i vidite naš učinak, što možete uraditi klikom na gumb ispod.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!
Ovaj vikend nam je prošao odlično. Imali smo 100% učinak na tipove koje smo predložili, članovi su prošli odlično, a bilo je i dobitaka. Ukoliko niste bili tamo, baš šteta, ali od sada pa nadalje pratite naš forum, informišite se zajedno sa ostalih 6400 članova, razmijenite mišljenja, predložite svoje tipove, igrajte nagradne igre sa nama i mnogo drugih stvari koje imamo na našem forumu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Sve što otvorite i vidite na forumu je potpuno besplatno za sve članove. Nove besplatne tipove objavljujemo svakim danom, čak i kada je ponuda lošija, mi ćemo vam ponuditi nekoliko tipova. Priložit ćemo vam nekoliko dobitnih listića ispod i pogođene tipove ovog vikenda, kako bi vam pokazali da govorimo istinu. Hvala vam i nadamo se da ćete nam se pridružiti na forumu i zajedno sa nama dignuti velike novce!

Pogođene tipove Administratora pogledajte ovdje <<<—

Pogođene tipove ostalih članova pogledajte ovdje <<<—

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!