NaslovnicaVijestiNEVJEROJATNO: Znate li zašto Real Madrid nije doveo Ronaldinha?

NEVJEROJATNO: Znate li zašto Real Madrid nije doveo Ronaldinha?

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ima reputaciju, koju je stekao dovođenjem igrača za ogromne svote novca. Dvoumio se on oko Ronalda. Sve mu se može oprostiti, no jedno ne – zbog nevjerojatnog razloga nije doveo jednog od najboljih igrača svih vremena.

OIR_resizer (1)

Ronaldinho je gotovo svima jedan od omiljenih igrača. Brazilac “igra” nogomet, ali na način kao da je sa druge planete. Uvijek sa osmjehom na licu… Možda ne više, no u proteklom desetljeću hat-trickom je uništio Real Madrid na njihovom terenu i dobio je ovacije i navijača Barcelone, ali i Real Madrida.

No, stvari su mogle krenuti u potpuno drugom smjeru. U ljeto 2003. godine, Brazilac je redove PSG-a zamijenio onim Barcelone. Istog ljeta David Beckham iz Manchester Uniteda otišao je igrati za Kraljeve. Perez je istog ljeta htio dovesti Ronaldinha u svoju momčad, no smatrao je kako je bivši igrač Gremija ‘ružan’ te kako neće prodati mnogo njegovih dresova.

To je bila možda i najveća Perezova greška u karijeri.

Koliko mi znamo, igrač koji igra atraktivan nogomet obično donosi veliku zaradu svom klubu – što zbog odličnih igra, što jer ga navijači vole.

OSVOJITE POTPUNO BESPLATNO 100 € (El Clasico)!

Velika NAGRADNA IGRA za subotnji EL CLASICO u kojoj možete osvojiti 100 € u Sportingbet kladionici.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!