NaslovnicaVijestiPa može li bolje od ovoga?! Nevjerovatan debi Ibrahimovića!

Pa može li bolje od ovoga?! Nevjerovatan debi Ibrahimovića!

Nevjerovatan debi Ibrahimovića za LA Galaxy! Švedski napadač je u svom prvom nastupu za novi klub režirao filmski preokret, i neposredno nakon ulaska sa klupe!

Zlatan Ibrahimović nedavno je iz Manchester Uniteda prešao u američki LA Galaxy, mnogi su bili skeptični pomislivši da je sjajni napadač završio sa ozbiljnim nogometom, ali neuništivi Ibra ih je vrlo brzo demantovao.

LA Galaxy je na svom StubHub centru loše započeo utakmicu Zapadne konferencije MLS lige, meksički napadač Carlos Vela je s dva gola (u 5. i 26. minuti) doveo LA FC u vodstvo, a nakon autogola Steresa u 48. minuti za 0:3 izgledalo je da za Galaxy nema spasa, te da je na pomolu pravi debakl

[su_glavne_utakmice__koeficijenti].

Nakon gola Lletgeta u 61. minuti vratio se tračak nade, pa je domaći trener uveo Zlatana koji se tek oporavio od ozljede koju je zadobio još u Manchesteru.

Šveđanin je ušao u igru u 71. minuti, dvije minute kasnije Pontius je pogodio za 2:3, a već u 77. Ibrahimović je ispalio projektil za izjednačenje na 3:3 s više od 30 metara.

Zvijezda Manchester Uniteda prihvata ponudu PSG-a samo da bi pobjegao od Jose Mourinha

Transfer glasine: Mourinho želi nogometaša Bayerna, Robben donio odluku o nastavku karijere, Fabio Capello preuzima engleskog velikana

Još se nisu slegli utisci nakon fantastičnog prvog pogotka u dresu Galaxyja, kada je zabio i drugi put na utakmici te pogotkom za 4:3 u 91. minuti osigurao pobjedu svojoj momčadi, za ludnicu na tribinama i nevjerovatan preokret.

“Čuo sam da skandiraju sa tribina “Hoćemo Zlatana, hoćemo Zlatana”. I dao sam im Zlatana”, rekao je Ibrahimović poslije utakmice.

Zaista nevjerovatan debi Ibrahimovića uz filmski preokret kakav se rijetko viđa na nogometnim terenima. Ibra je definitivno pravi primjer krilatice “forma je prolazna, klasa je vječna”.

Momčad LA Galaxyja upisala je drugu pobjedu i sedmi bod na Zapadnoj konferenciji MLS lige i nalazi se na drugom mjestu na tabeli, dok je Los Angeles FC četvrti sa bodom manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!