NaslovnicaVijestiNevjerojatan dobitak na kladionici!

Nevjerojatan dobitak na kladionici!

Ovog vikenda igrač ugledne britanske kladionice Willam Hill je ostvario nevjerovatan dobitak.

dobitak na kladionici
dobitak na kladionici

Naime, on je odigrao šest parova sa uplatom od pet funti, te ostvario dobitak od nevjerovatnih 45.865 funti (Oko 80.000km, pola milijuna kuna).

On je izabrao šest parova uz dodatak da će obje ekipe postići gol, te uspješno pogodio. Kada je pogodio prvih pet parova čekao je i šesti, a to je bio susret između West Bromwich Albion i Evertona! Njemu je trebala pobjeda gostiju, ali Everton je gubio do 54. minute da bi stvar bila još gora kladionca Willam Hill je igraču ponudila 4.000 funte da odustane od susreta West Bromwich Albion i Evertona, ali on je to odbio.

Na kraju Everton je slavio protiv WBA sa rezultatom 2-3 i taj mu je rezultat donio cifru od 45.865 funit.

Također, napomenimo da naš sajt već dugi niz godina objavljuje fantastične analize koje imaju odličnu prolaznost. Na našem forumu svaki dan možete pročitati tipove koje igraju jedni od najbolji kladioničara na Balkanu i to potpuno besplatno. Koji je vaš najveći dobitak na kladionici?

Untitled-1

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!