NaslovnicaVijestiNevjerovatan peh u engleskoj Premier ligi: Na istoj utakmici golman i najskuplje...

Nevjerovatan peh u engleskoj Premier ligi: Na istoj utakmici golman i najskuplje pojačanje kluba pokidali ligamente koljena

Aston Villa je u jednom meču izgubila dva izuzetno važna igrača za ostanak u Premier ligi. Klub treba brzo pronaći zamjenu ali će to biti vrlo teško s obzirom da se radi o golmanu i o najskupljem igraču u historiji ovog kluba.

Aston Villa pobijedila je u prvoj utakmici u novoj godini pobijedivši ekipu Burnleyja. Ipak, klub iz Birminghama skupo je platio za tu pobjedu. Izgubio je dvojicu igrača, obojicu na duže vrijeme a obojica su u dosadašnjem dijelu sezone bili jedni od ključnih igrača ove ekipe.

Transfer glasine: Dani Olmo bi mogao u Englesku, United želi nogometaša Barce, Real kupuje tri nova igrača

Golman Tom Heaton i napadač Wesley Moraes, koji je u klub stigao kao najskupljepojačanje u historiji (Club Brugge ga je prodao za 25 milijuna eura), ozlijedili su ligamente koljena.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Obojica nogometaša moraju na operaciju i za njih je ova sezona već završena. Aston Villa, koji se bori za opstanak u Premier ligi, ovog mjeseca mora pronaći zamjenu za oba igrača što će biti vrlo teško jer prvog golamna usred sezone je teško zamjeniti a pogotovo igrača koji je najskuplje pojačanje u historiji kluba.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!