NaslovnicaVijestiNevjerovatan način na koji Carroll pokušava isforsirati transfer u Chelsea

Nevjerovatan način na koji Carroll pokušava isforsirati transfer u Chelsea

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako Chelsea planira dovesti napadača West Ham Uniteda Andyja Carrolla, što je izazvalo ljutnju velikog broja navijača kluba.

Carroll pokušava isforsirati transfer u Chelsea

Tim Antonija Contea sinoć je uz veliku muku i probleme uspio savladati Norwich City u trećem kolu FA Kupa. Nakon što su u prvoj utakmici na gostovanju odigrali neriješeno 0-0, sinoć je na Stamford Bridgeu nakon regularnih 90 minuta rezultat glasio 1-1.

Gol za vodstvo ‘Plavaca’ u 55. minuti je postigao Michy Batshuayi, koji se povezuje sa odlaskom iz kluba, da bi u sudijskoj nadoknadi gol za izjednačenje postigao mladi defanzivac Norwicha Jamal Lewis.

Uslijedili su produžeci, gdje je nastala prava drama. Tri minute pred kraj drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Pedro, da bi samo par minuta kasnije dva žuta kartona dobio i napadač Alvaro Morata. Ipak, Chelsea je uspio izdržati do kraja sa dva igrača manje na terenu i slaviti nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, te je tako velikom mukom prošao u šesnaestinu finala, gdje će igrati protiv Newcastle Uniteda.

Unatoč golu koji je postigao Batshuayi, izgleda kako je to možda i posljednja utakmica koju je odigrao u dresu londonskog kluba. Conte kao njegovu zamjenu u klub planira dovesti Andyja Carrolla, koji, prema pisanju The Mirrora, na sve načine pokušava isforsirati taj transfer.

[su_premierleague]

Navodno, engleski reprezentativac glumi kako je povrijeđen, kako ne bi trenirao, niti igrao, te tako riskirao povredu uslijed interesa ‘Plavaca’ za njegovo dovođenje.

Trener West Hama David Moyes o potencijalnom odlasku Carrolla u utorak je rekao: “Chelsea me nije kontaktirao. Ukoliko su stupili u kontakt s nekim drugim, sa tim nisam upoznat. U ovom trenutku Andy ima povredu gležnja. Primio je injekciju prije deset dana i nadamo se kako će se uskoro vratiti treninzima.”

29-godišnjak je ove sezone u razočaravajućoj formi. U ukupno 12 ligaških utakmica, od čega je sedam počeo od prve minute, postigao je samo dva gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!