NaslovnicaVijestiNevjerovatan plan Uniteda: Van Gaal dovodi Premierligaški trio vrijedan 136 miliona eura

Nevjerovatan plan Uniteda: Van Gaal dovodi Premierligaški trio vrijedan 136 miliona eura

Nevjerovatan plan Uniteda je da dovede 136 miliona eura vrijedan Premierligaški trio. Nakon ispadanja iz Lige prvaka i sa fanovima koji se žale na kvalitet fudbala na Old Traffordu, pritisak na Van Gaala je počeo da raste. Holanđanin će navodno pokušati vratiti svježinu i kvalitetu Uniteda dovođenjem novih pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Nevjerovatan plan Uniteda

Italijanski ItaSport tvrdi da su Crveni Đavoli spremni da potroše 136 miliona eura na Southamptonovu zvijezdu Ryana Bertranda i Evertonovog dua Romelu Lukakua i John Stonesa.

Izvještaji navode da će 70 miliona eura ići na Lukakua, a 45 miliona na njegovog timskog kolegu Stonesa. Bez obzira da li će to biti dovoljno novca za njih, Evertonov trener Roberto Martinez je rekao da njegove zvijezde nisu na prodaju.

“Nije važno ako dođu ponude. Stvorili smo ovaj tim preko ljeta i želimo da vidimo dokle možemo ići do kraja sezone. S toga januar ne dolazi u obzir.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Nikada nećemo izgubiti nekoga u januaru, osim ako to nije neko ko nije igrao pa moramo pronaći rješenje. Ako je on u ekipi, to čak nećemo ni razmišljati.”

Stones je također i na meti Chelseaja, četiri ponude su odbijene u ljetnom prelaznom roku za ovog igrača.

Uz United koji se bori za golove ove sezone, Lukaku bi dodao potrebnu svježinu u napadu za ekipu Van Gaala.

Belgijanac se razvio u jednu Premierligašku zvijezdu, gdje je postigao 12 golova ove sezone.

Prema pisanju ItaSporta, ostatak od 136 miliona eura će biti potrošeno na Ryana Bertranda, to bi bilo negdje oko 21 milion eura za lijevog beka Southamptona.

Van Gaal ovog 26-godišnjaka vidi kao zamjenu za Luke Shawa, koji je trenutno van stroja zbog dvostrukog loma noge u Septembru.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!