NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN PODATAK: Inter za Ligu prvaka nije prijavio tri nogometaša za koje...

NEVJEROVATAN PODATAK: Inter za Ligu prvaka nije prijavio tri nogometaša za koje je platio 80 miliona eura

Inter iz Milana se nalazi u velikim problemima. Ekipa je nemilica trošila novac na neka bespotrebna pojačanja te su zbog toga bili primorani da za Ligu prvaka registruju saamo 22 nogometaša, kako bi izbjegli kaznu od strane UEFA-e zbog kršenja fair playa.

mega momčad

Inter je u skladu sa pravilima morao prijaviti određen broj nogometaša za nastup u Ligi prvaka naredne sezone. U skladu sa dogovorom sa ljudima iz UEFA-e, Interu je bilo omogućeno da prijavi samo 22 nogometaša, kako bi izbjegao kaznu UEFA-e. U Ligi prvaka neće nastupati tri nogometaša, za koje je Inter prošle godine zajedno platio 80 milijuna eura –  Joao Mario, Dalbert i povremeni talijanski reprezentativac Roberto Gagliardini.

>> ZVIJEZDA UNITEDA ODLUČILA: Napušta Old Trafford u zimskom prelaznom roku, a evo i zašto!

Za Joao Maria je Inter platio 40 milijuna eura za Dalberta i Gagliardinija njihovim prošlim klubovima Nici i Atalanti zajedno su još platili 40 milijuna, štop ukupno iznosi 80 miliona eura. Talijanski mediji su izvijestili da je ozbiljan kandidat za ne igranje u Ligi prvaka bio Antonio Candreva, ali je na kraju dobio poziv za ovo takmičenje.

[su_live_koeficijenti]

Inter se nalazi u iznimno teškoj skupini s Barcelonom, Tottenhamom i PSV-om i bilo bi veliko iznenađenje ukoliuko bi Inter izborio plasman u osminu finala s obzirom na to kakve partije pružaju Tottenham i Barcelona zadnjih sezona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!