NaslovnicaVijestiNeymarov otac: Stiglo je mnogo ponuda za Suareza i Messija!

Neymarov otac: Stiglo je mnogo ponuda za Suareza i Messija!

Stiglo je mnogo ponuda za Suareza i Messija, a tako i za njegovog sina, kaže Neymar Senior. Otac brazilskog reprezentativca i Barcelonine zvijezde je otkrio da drugi klubovi šalju ponude za sva tri člana španskog i europskog prvaka.

Stiglo je mnogo ponuda za Suareza i Messija

Neymarov otac je otkrio da drugi klubovi šalju ponude za Lionel Messija i Luis Suareza, kao i za njegovog sina.

Barcelonin trio je u sjajnoj formi ove sezone, postigli su ukupno 93 gola u svim natjecanjima.

I Neymar Senior, koji je priznao da se nada kako će njegov sin obnoviti ugovor na Camp Nou, tvrdi da je Barcelona prošle godine dobila velike ponude za njegovog sina i njegove saigrače u napadu.

“Barcelona je dobila ponundu (za Neymara) prošlog ljeta i odbila ju je,” rekao je za Ara.

“Ove ponude su i dalje dolazile, ali u klubu su bili spremni da ih odbiju. On nisu samo dolazile za Neymara, nego i za Suareza, Messija… Neymar je vrlo sretan u Barceloni, ljudi ne trebaju da brinu.”

Izvještaji ranije ove sedmice govore da je brazilski reprezentativac spreman da potpiše novi ugovor sa Barcelonom, ali otac 24-godišnjaka insistira da još ništa nije potpisano.

[su_netbet_siroki]

Neymar da Silva Santos Junior rođen je u Mogi das Cruzes, Sao Paulo od oca Neymara da Silve Seniora i majke Nadine Santos.

Živio je u veoma siromašnoj i skromnoj porodici. Dobio je ime po ocu, koji je takođe bio fudbaler.

Otac mu je od najranijih dana bio uzor, a kako je sinov talenat sve više izbijao na vidjelo, on mu je postao savjetnik, podrška i vođa u svemu.

Neymar Jr. je jednom prilikom rekao za svog oca: “Moj otac je uvijek bio pored mene još od kada sam bio mali. On brine o svemu, o mojim finansijama i o mojoj porodici.”

Neymar je veoma vezan i za majku i mlađu sestru Rafaelu. Porodica mu je, pored fudbala, najvažnija stvar na svijetu.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!