NaslovnicaVijestiNevjerovatan vapaj nogometaša: Ne mogu igrati, ne mogu spavati! Imao sam Barcu...

Nevjerovatan vapaj nogometaša: Ne mogu igrati, ne mogu spavati! Imao sam Barcu a sada…

Nevjerovatan vapaj nogometaša: Ne mogu igrati, ne mogu spavati! Imao sam Barcu a sada… Jean-Michel Seri je bio na pragu Barcelone. U svom uredu, vodstvo Nice mu je pripremilo sve potrebne papire, jedan sat je razgovarao sa čelnicima Barcelone, sve su dogovorili, a zatim se desio preokret.

Nevjerovatan vapaj nogometaša

“Vidio sam se već u Barceloni, vidio sam se već kako igram sa najvećim zvijezdama svjetskog nogometa. Moji snovi su bili ostvareni sve moje fantazije bile su ispunjene, činilo mi se da ništa ne može zaustaviti transfer. Ali ipak do transfera nije došlo, sve je propalo” kaže 26-godišnjak iz Obale Slonovače.

>> Serge Aurier bi volio preći u Manchester United, ali postoji jedan problem

Barca i Nice su navodno već bili dogovorili cijenu koja je bila nešto manja od odkupne klauzule koja je iznosila 40 miliona eura. Nakon toga uprava Nice zahtijevala je cijenu od 40 miliona eura, te su zbog toga pregovori, odnosno dogovor, propao. “Povrijeđen sam, u nekoj vrsti depresije sam.. Ne mogu spavati. Nisam mogao igrati proteklog vikenda. Ja ne znam šta se dešava sa mnom, ja ne znam šta ću da uradim”, rekao je Seri za katalonski list Mundo Deportivo .

“Mnogo sam ljut na moj tim, prvenstveno zbog toga što su ucijenjivali Barcelonu. Moji snovi i želje iz djetinjstva su propali, a bio sam tako blizu. Volim svoj tim, volim ovaj klub, volim njegov stil igre ali opet, ne znam šta ću sada “, rekao je, i vjerovatno je dotučen ali  isto vrijeme možemo se zapitati da li kao profesionalni igrač nije otišao predaleko.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!