NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA činjenica u vezi Alissona i Liverpoola: Redsi skupo plaćaju svoje GREŠKE!

NEVJEROVATNA činjenica u vezi Alissona i Liverpoola: Redsi skupo plaćaju svoje GREŠKE!

Finalist zadnjeg izdanja Lige prvaka Liverpoola prije nekoliko dana pobrinuo se za najskuplji transfer golmana u povijesti nogometa. Za Brazilca Alisson Beckera, Rimljanima su platili naknadu od 75 milijuna eura, ali ovaj transfer prati iznimno zanimljiva priča.

Klub sa Anfielda nedavno je ozvaničio najskuplji transfer vratara na svijetu jer su za 25-godišnjeg brazilskog čuvara platili Romi 75 miliona eura. Ali Redsi su imali priliku da ga dovedu za mnogo, mnogo manji iznos.

Informacije iz Engleske javljaju da je Liverpool imao priliku dovesti Alissona prije tri godina u svoje redove za svega tri miliona eura. U to je vrijeme bio prilično nepoznat vratar koji je branio boje domaćeg Inernacionala. Alisson se tada ponudio Liverpoolu i nekim drugim engleskim klubovima, koji mu nisu odlučili ponuditi mu ugovor.

>> NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Napoli i Inter se uključili u utrku za dovođenje defanzivca Manchester Uniteda!

U Liverpoolu nisu imali nikakvih primjedbi na inače dobro pripremljen izvještaj o Alissonu. On je sadržavao pohvale legendarnog brazilskog vratara Claudie Taffarela, koji je tvrdio da je on najtalentiraniji južnoamerički vratar. Ali riječi svjetskog prvaka nisu uvjerile odgovorne ljude Liverpoola.

Zanimljivo je da je Alisson rekao svom agentuda bi želio nastaviti svoju karijeru na Otoku. Engleski klubovi nisu bili svjesni u činjenicu da Alisson ima njemačke korijene i da bi lako mogao dobiti europsku putovnicu sa kojom se ne bi vodio kao stranac.

[su_bet365_100bonus]

Nakon što nije uspio osigurati aganžman Englesku, Alisson je odbio otići u američki MLS i čekao svoj novi klub u svojoj domovini. Romi su uskoro javila, a 2016. godine, kada je debitirao za selekciju Brazila, otkupila je njegov  ugovor za osam milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!