NaslovnicaVijestiNevjerovatna ponuda PSG-a za Jana Oblaka: Slovenac bi moga postati jedan od...

Nevjerovatna ponuda PSG-a za Jana Oblaka: Slovenac bi moga postati jedan od najskupljih igrača u historiji!

Kako francuski mediji otkrivaju, PSG je već poslao ponudu na adresu madridskog Atletica. Vlasnik pariškog kluba Nasser Al Khelaifi i sportski direktor Antero Henrique krenuli su u akciju.

Nevjerovatna ponuda PSG-a

U PSG-u su donijeli konačnu odluku; novi vratar kluba u nardnoj sezoni će biti Jan Oblak. U Parizu su potvrdili da neće produžiti ugovor sa trenutno prvim golmanom kluba Alphonsom Areolom, a javna tajna u Francuskoj je ta da će u grad Eiffelovog tornja za njegovog nasljednika stići Slovenski reprezentativac i vratar Atletico Madrida, Jan Oblak. Za njegov transfer u rukavu imaju jednog asa.

>> Uzalud vam trud naftaši – vol. 2

PSG, kako javljaju iz dobro informiranog izvora, želi izbjeći plaćanje visoke astronomske klauzule. Ako bude potrebno, oni će platiti 100 milijuna, ali su ipak Atleticu poslali malo drugačiju ponudu, koja će možda biti povoljnija za oba kluba. Prema nekim procjenama, ova ponuda vrijedi još više – da, dobro ste pročitali, više – od stotinu milijuna, jer je vodstvo kluba u saradnji sa Henriqueom ponudilo Atleticu 60 milijuna i super vrućeg nogometaša u ovom trenutku, Gonçalo Guedesa.

[su_champions_league]

Prema procjenama stručnjaka za nogometno tržište Guedes koji nastupa kao posuđen igrač u Valenciji, vrijedan je oko 60 milijuna eura, prema nekim procjenama, čak i 70 milijuna. Vjerovatno se pitate zašto je PSG ponudio čak i više, nego što iznosi otkupna klauzula. Jednostavno jer bi ova vrsta transfera omogućila PSG-u balans što se tiče UEFA-inog Fair playa koji su uveliko prekršili.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!