NaslovnicaVijestiNevjerovatne brojke: Air Jordan plaća PSG-u pravo bogatstvo!

Nevjerovatne brojke: Air Jordan plaća PSG-u pravo bogatstvo!

Paris Saint-Germain sklopio je posao sa brendom opreme legendarnog košarkaša, a Air Jordan plaća PSG-u pravo bogatstvo za prepoznatljivi Jumpman logo na grudima.

Paris Saint-Germain je zaključio novi veliki posao s proizvođačem sportske opreme Nikeom, a novost je u tome da će PSG u tri naredne sezone Lige prvaka koristiti odjeću i obuću Jordan Brand, košarkaške legende Michaela Jordana.

Jumpman-logo, koji je u modnome svijetu već kultni, na svojim će dresovima nositi Neymar, Kylian Mbappé i druge zvijezde pariškog kluba, čime počinje nova era suradnje s kompanijom Nike. Ovaj posao donijet će PSG-u 200 milijuna eura u naredne tri godine, a bit će to prvi put da Jordan Brand odijeva neki nogometni klub.

Najbolji košarkaš svih vremena sa svojom je markom do sada bio prisutan u košarci (primjerice, francuska reprezentacija) i američkom footballu (University of Michigan i drugi). Jordan Brand je dio Nikea, najveće svjetske korporacije za proizvodnju sportske opreme, a obje strane u ovom poslu računaju da će dresovi, obuća, kape, trenirke i druga oprema s imenima i brojevima PSG-a biti zanimljiva i onima koji nisu nužno fanovi pariškog kluba.

Ovaj ugovor s Jordan Brandom pomoći će PSG-u također u zadovoljavanju kriterija fair playa, koji je bio narušen nakon što je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi prošloga ljeta doveo Neymara (222 milijuna) i Mbappéa (180 milijuna eura). “Uvijek sam govorio kako se nitko ne treba brinuti, jer će naši prihodi i dalje rasti”, izjavio je Al-Khelaifi tim povodom.

[su_champions_league]

I dok se gazda raduje financijskoj sigurnosti, igrači će zasigurno imati i dobar osjećaj u novoj opremi, čijem se dizajnu i eleganciji uistinu nema što dodati. “Za mene ova marka znači magiju. Ona ide savršeno uz PSG i Ligu prvaka. Ali, ujedno je i velika odgovornost nositi na grudima Jordans Namen znak”, kazao je Neymar.

I sam Michael Jordan oglasio se povodom ovog važnog posla. “I PSG i Jordan Brand znače sport i stil. S Jumpmanom na grudima zajednički činimo jednu strastvenu zajednicu”, kazao je Jordan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!