NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNE BROJKE: Bakambu postaje jedan od najskupljih svih vremena, njegova plata u...

NEVJEROVATNE BROJKE: Bakambu postaje jedan od najskupljih svih vremena, njegova plata u Kini se prkosi sa zdravim razumom

Reprezentativac DR Conga, koji je inače rođen u Francuskoj, Cedric Bakambu postat će središnja figura novog nevjerovatnog transfera u neki kineski klub. Ovaj napadač, koji je ruku na srce, daleko od same napadačke elite u Kini će svake godine treba zaraditi čak 18 milijuna eura!

Bakambu postaje jedan

Bivši Villarrealov napadač Cedric Bakambu prije nekoliko dana već je se oprostio od svojih kolega u klubu, a njegov bivši klub je već i doveo zamjenu za njega i to upravo iz Kine. Novi igrač Villareala je kolumbijski napadač Roger Martinez.

Sve to je pomalo iznenađujuće, budući da Bakambu još nije službeno napustio Žutu podmornicu, a španjolski mediji već predviđaju visinu transfera koji bi trebao biti zaista ogroman.

>> Emre Can se oglasio povodom mogućeg odlaska iz Liverpoola

Villarreal će tako prodati igrača kojeg je prije dvije godine platio samo 7,5 milijuna eura, zaradivši na njemu oko 40 milijuna eura, što je ekvivalent iznosu otkupne klauzule u njegovu ugovoru. Beijing Guoan će morati platiti nedavno uveden „porez na luksuz”, što znači da će  morati platiti dodatnih  34 milijuna eura te će tako ukupno transfer Bakambua iznositi nevjerojatnih 74 milijuna dolara.

[su_bonus]

Nogometaš koji nikada nije osvojio trofej u karijeri ili igrao u Ligi prvaka postat će jedan od najboljih plaćenih nogometaša na svijetu. Zarađivat će oko 18 milijuna eura godišnje, što ga čini trećim najbolje plaćenim igračem u Kini iza Oscara i Hulka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!