NaslovnicaVijestiNevjerovatne oklade: Mnogo dobitnih listića već na početku nove sezone

Nevjerovatne oklade: Mnogo dobitnih listića već na početku nove sezone

Nevjerovatne oklade su već počele. Sa novom nogometnom sezonom dolaze i dobitni listići. Napokon je došla nova sezona i nove uzbudljivosti u svijetu nogometa.

Nevjerovatne oklade

Mnogi kladioničari su isčekivali novu sezonu kako bi uplatili svoj prvi listić i nadali se dobitku koji bi im donio mnogo novca. Da li ste već uplatili svoj listić u novoj sezoni? Ako to još niste učinili, možete laganim i jednostavnim klikom na gumb ispod.

UPLATI!

Nakon nevjerovatnih dešavanja na Euru 2016 i možda malog razočarenja u finalu, gdje je Portugal nekako uspio osvojiti pored velikog favorita svih kladionica Francuske, mnogi su ostali uskraćeni dobitka, a neki su čak imali osjećaj da neće baš sve ići u smijeru kako bi trebalo pa su igrali na Portugal i digli svoje velike dobitke. Portugal je nekim čudom uspio postići jedan gol u produžecima i osvojiti ovo takmičenje. Francuska nije ispunila očekivanja, i ako su imali jednu od najboljih momčadi na Euru 2016. Svi su očekivali od njih mnogo golova u tom finalu, ali lopta je okrugla i svašta se može desiti.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Sada, po početku nove sezone, dolaze i nove oklade, pa i novi dobici. Mnogi od vas su isčekivali novu sezonu i nova uzbuđenja u kladioničarskim vodama pa vam stoga donosimo neke od nevjerovatnih dobitnih listića na početku nove sezone.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]

Možda vam ovi nevjerovatni dobici i oklade koje su igrači širom svijeta igrali, daju neku inspiraciju pa i vi ostvarite jedan ovakav dobitak u budućnosti, pa možda čak i već u narednom kolu.

Cp2Kr48WcAAod8D Cp2Yo-HWEAAYs1c Cp10RuXWYAANQR3 Cp11zTzXEAAkMH9

Cp14j9TWcAAUCi5 Cpz-HRjWgAA6Sql

KLADI SE U ONLINE
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!